Czy Carisma jest pochodną Colta?? bo major się do konkursu wstawił.... Carismę
A może zamienić konkurs fotograficzny na taki nie tylko o Coltach, a taki,m żeby wszyscy klubowicze mogli się wystawiać??
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Osobiście uważam, że to nie jest dobry pomysł. Ja kupując kalendarz chciałbym na nim tylko Colty Tanie jest moje zdanie, nie wiem jak inni, pozdrawiam.
terminus napisał(a):Czy Carisma jest pochodną Colta??
Po części Carisma jest pochodną lancera, który jest bratem colta Carismę (produkowaną w holandii) zrobili chyba po to żeby uniknąć cła przy sprowadzaniu jej w przypadku produkcji w Japonii. Gabarytowo jest wielkości lancera. Ale bez sensu wrzucać carismę na kalendarz forum o colcie Skoro mamy COLTmanię to niech kalendarz będzie pełen COLTÓW
Protony to dokładnie to samo co Colt CA i Lancer CB więc co do Protonów są one pełnoprawnymi Coltami w zasadzie tylko troszke rozniacymi się paroma detalami wizualnymi i znaczkiem
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-