Ostatnio rozmawiałem z Ludiniem, wspominałem i sugerowąłem że trzeba by reaktywować jakiegoś grilla jak się zrobi cieplej w tym parku co kiedyś byliśmy w Pruszkowie - "co nas zaatakował potwór z krzaków" bo kolegów szukał - kto był to wie
. Miejscówka była naprawdę w dechę tylko komary żarły nas żywcem wieczorem i trzeba by dobrać odpowiednią porę letnią bez nich...
a jak coś mam też fajna miejscówkę niedaleko tej ale ale do lata daleko dlatego wychodzę z inna propozycją...
są ferię, za oknem szarówa - może szanowna elita cm miałaby ochotę spotkać się wcześniej?
Sugeruję w najbliższy weekend, czyli 31.01.2026 żegnając tym samym najbardziej depresyjny miesiąc styczeń... Jeśli chodzi o kolejne weekendy to przez dwa pierwsze w lutym będę na wyjeździe więc osobiście odpadam ale może coś w drugiej połowie lutego jeśli teraz to za wcześnie.
Kto jest za?
Kto jest przeciw?
Kto się wstrzymał?
Miejsce może być Arkadia, może być Bródno (Pizza Hut) albo Praga (Promenada). Myślę, że najlepiej jednak byłoby jednak na Bemowie (Spin City w galerii Bemowo). Do dyspozycji mielibyśmy stoły bilardowe, kręgle i bar... jeśli nic się tam nie zmieniło. Kiedyś spotykaliśmy się tam pod pasem startowym a po drugiej stronie też była zdaje się jakaś pizzeria typu "Speluno". ale w CH jest parking wielopoziomowy... a może łyżwy? Była jakaś hala nieopodal hasałem lata temu, tubylcy powinni kojarzyć. Co Wy na to?
PS. Administratora jeśli to możliwe proszę o wysłanie "masówek" przypominajek jeśli to nie problem i da się podpiąć moją wiadomość wszakże to zwiększy prawdopodobieństwo odczytania a im nas będzie więcej tym weselej..
Myślę, że czas już "odkurzyć" mazowieckie SPOTY bo nie było żadnego chyba ze dwa lata.

.
chociaż to trochę samo wyhamowujące koło. Mam nadzieję, że czasy fb się znudzą ludziom i kiedyś wrócą na fora.