Aquarius napisał(a):Mam pytanie: gdzie jest temat; Zlot 2025 WPŁATY? Lub linki do takowych gdy porusza się temat terminu, czy niezapłaconych domków?
Aquarius, na końcu tematu REZERWACJI jest informacja z numerem konta, jakie informacje byś jeszcze potrzebował?
Na poprzednim zlocie XV był temat "...REZERWACJE I WPŁATY" który po zamknięciu zmienił się na "...WPŁATY" - ja w tym roku zdecydowałem się na zamkniecie tematu "REZERWACJI" w końcu każdy wie że się wpisał i podałem na końcu numer do wpłat.
Jak masz pytania możesz do mnie przecież napisać odpowiem ci na każde pytanie, każdy inaczej to sobie organizuje - ja zdecydowałem w taki sposób, przepraszam za niebycie idealnym i nie spełnienia wszystkich oczekiwań.
Można pomyśleć by na przyszły rok z góry zawrzeć odgórnie info że MUSZĄ być 3tematy "LISTA CHĘTNYCH" + "REZERWACJE" + "WPŁATY"
Odnośnie tematu terminów to był on od samego początku w pierwszym poście podany "do połowy marca 2025 musiałbym wiedzieć ile domków mamy - a do połowy kwietnia 2025 trzeba opłacić domki" a tu ukłon z strony ośrodka że termin mamy do końca kwietnia a nie jak było od samego początku napisane i podane do połowy kwietnia.

Jeden z tych punktów to tak serwuje tematy typowo na słodko.
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.