Moderator: Organizator zlotu

wiewiórka napisał(a):A teraz pytanie:
Czy jak w domku będą 3 lub 4 osoby, to płacimy za cały domek, czy tylko za zajęte miejsca?
Świadomie zapytałam o tę liczbę osób, bo jak jest 5 to spokojnie można rozłożyć opłatę za cały domek na wszystkich.
Jak mniej, to już mocno skacze opłata od osoby w górę przy opłacie za cały domek.
wiewiórka napisał(a):No to za tydzień będzie połowa marca, a sporo z listy chętnych jeszcze się nie okresliło, pomimo wysłanych indywidualnych PW.
Szkoda, bo domki trzeba będzie zwolnić, a potem będzie płacz, że jeszcze ja, jeszcze ja.

tylko nie wiem jak to wygląda od strony technicznej , bo podobno są dwa pokoje po dwa łóżka i trzeba by było jakoś to rozwiązać
oraz link do strony z opisem domku i tu robi się ciekawie.Mamy 10domków MAJKA 6osobowych (3pary)
Drewniany domek parterowy, posiadający 6 miejsc noclegowych.
dwie sypialnie (każda posiada dwa pojedyncze łóżka)
na kanapie.

Xiao7 napisał(a):Czy rzeczywiście z tymi domkami tak jest jak opisałem, że są dwa pokoje po 2 osoby i ta kanapa na 1-2 osoby?

gandzia07 napisał(a):wyluzuj, będzie tak zajebiście, że i tak będziemy spać odrobaczeni C2H5OH pod chmurką
wiewiórka napisał(a):Tak, jest tak, jak opisałeś, więc wygląda to mało ciekawie.
Podejrzewam, że w większości domek sie bezie dzielił na 5 osób, a nie na 6.
W domku, gdzie jestem wpisana sprawa wygląda podobnie, bo albo dojdzie 1 facet, albo para, która ze względu na osłabiony refleks, zajmie kanapę w salonie.
Takie są moje przemyślenia, a sądzę, że wizer jako Głowny Organizator myśli podobnie

gandzia07 napisał(a):w wątku "rezerwacje" jest napisane, że cena za domek to 880 zeta. Rozumiem, że jak w domku będzie 5 osób, to za puste miejsce i tak trzeba będzie zapłacić. To, że na chwilę obecną są domki z obsadą 6cio osobową, nic nie znaczy, bo może się okazać, że w ostatniej chwili ktoś zrezygnuje. Podejrzewam, że nikt nie chce płacić za "pustostan", więc pojedyńcze osoby będą mile widziane, i zapraszane, by mieć komplet w domku. Poza tym, płacisz jak każdy, i wg mnie, wpisujesz się do domku do którego chcesz, w którym jest wolne miejsce.

. Dopisuj się do mojego domku i wizera. Będzie mi bardzo miło 

gandzia07 napisał(a):Zresztą i tak czekam jeszcze na dwie odpowiedzi od obecnych domowników / wkleiłem te Twoje literki.... jak na moje ślepe oko, to jesteś zbyt mało asertywny. płacisz za zlot, to możesz się dopisać do każdego domku, gdzie nie ma kompletu. i nie musisz się przed nikim płaszczyć, czy też pytac o zdanie, akceptacje Twojej szanownej osoby. Jak jakaś np para chce mieć 6osobowy domek na wyłączność, to płaci za cały domek, i ma swiety spokój. kto bogatemu zabroni?? a jak jest miejsce w domku, to wpisujesz sie gdzie chcesz i tyle. płacisz jak każdy uczestnik zlotu, i masz prawa jak każdy uczestnik zlotu.
asertywność
postawa charakteryzująca się wyrażaniem swoich poglądów w jasny i otwarty sposób oraz dbaniem o jak najlepsze zaspokojenie swoich potrzeb, ale z poszanowaniem zdania i potrzeb innych ludzi; domaganie się respektowania swoich praw, ale nie kosztem innych.
https://sjp.pl/asertywno%C5%9B%C4%87
wiewiórka napisał(a):Jeśli chodzi o Xiao, to z przyjemnościa przyjmę Cię pod wspólny dach i reszta obsady nie ma tu nic do gadania. Dopisuj się do mojego domku i wizera. Będzie mi bardzo miło
chyba będą ploty na zlocie o naszych "romansach"
wizer napisał(a):Odnośnie ilości łóżek i nocowania jest jak napisałem w ostatnim poście w rezerwacji - są dwa pokoje po 2łózka + kanapotapczan 2osobowy.
Jak sobie ustalicie w domku tak będzie, nie wyobrażam sobie jednak by na kanapotapczanie spało dwóch facetów.

Xiao7 napisał(a):wiewiórka napisał(a):........ to z przyjemnościa przyjmę Cię pod wspólny dach i reszta obsady nie ma tu nic do gadania. Dopisuj się do mojego domku i wizera. Będzie mi bardzo miło
Mmm... Taka propozycja, oficjalnie i do tego na forum![]()
chyba będą ploty na zlocie o naszych "romansach"
![]()
![]()
, bez tego nie ma zlotu i spotu, choć niektórzy nawet nie wiedzą, że spoty kiedyś w regionach odbywały się regularnie.

Powrót do XVI ZLOT OGÓLNOPOLSKI
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość