Kacper260 napisał(a):BEDE 100% WIEC MNIE TU NIE ZALICZAJCIE DO TYCH CO SIEN OFEROWALI ZE NIE BEDA
Kacperku, nikt Cię do takich nie zaliczył. Ja tylko trochę pomagam gandzi, więc pytam, czy on nie ma większej wiedzy na pewne tematy niż ja. Przy okazji wątek się wyświetla w "nieprzeczytanych", co może spowodować zainteresowanie innych userów zlotem, ciągle jeszcze niezdecydowanych.

24 lipca, przeszło 3 tygodnie, od zamknięcia listy chętnych na zlot. znaczy się lista jest, ale kasa się liczy, a nie puste deklarację. Powiem tak, to będzie mój drugi zlot, i co po stanie mojego-zlotowego konta bankowego mogę rzec, to wielki to zlot nie będzie, biorąc pod uwagę ilość uczestników, ale ilość, nie znaczy jakość. Osobiście jestem optymistą. Ale do brzegu.... Ludziska, Coltmaniacy, pytają mnie wszelkimi kanałami, czy jeszcze można dopisać się do listy, czy można zabrać ze sobą znajomych, i czy łóżko dla nich i kiełbasa przy ognisku się znajdzie..... i czy można przyjechać np tylko na sobotę, bez noclegu, bez kiełbasy, tylko wycałować uczestników, i popodziwiać ich fury..... To tak, termin wpłat minął, ale..... jak ktoś chce dopisać do listy znajomego, czy wahał się, albo zapowiedziane wesele nie dojdzie do skutku i jest chętny dołączyć, to proszę info na priv, tel 667 51 51 51, whatsapp, fejsikowy messenger. Na chwilę obecną nie ma problemów. Jeśli jednak ktoś chce przyjechać tylko np na jeden dzień, bez noclegu, bez ogniska, bez zostawiania kasy w ośrodku, to mówię NIE. I już mówię dlaczego tak. Wiem, że takie wizyty były praktykowane na poprzednich zlotach, ale, ja przy nich nie "grzebałem". Poprzednie zloty miały więcej uczestników, ten, na chwilę obecną, bedzie dość kameralny. Wydaję mi się, że to nie byłoby w porządku ( nie rozmawiałem o tym z Właścicielką ośrodka ) że kilka osób płaci za noclegi, a na teren ośrodka przyjeżdża ktoś, na kim ośrodek nie zarabia złotówek, a ten ktoś, powiedzmy, depcze trawę ( której utrzymanie kosztuje) korzysta z toalety u jakiegoś zlotowicza ( co jest naturalne, ale to też kosztuje) i tak dalej..... Możecie się na mnie obrażać, ale, to nie jest mój ośrodek, staram się jedynie przewidzieć wszystko. Podsumowując, płacisz za zlot, jesteś na zlocie. Nie płacisz, Twoja strata, nie ma Cię. Pozdrówka. marek 

Dzięki Basiu za wsparcie, pozdrawiam ciepło
Jak coś to też jednak będziemy