Kacper260 napisał(a):BEDE 100% WIEC MNIE TU NIE ZALICZAJCIE DO TYCH CO SIEN OFEROWALI ZE NIE BEDA

Moderator: Organizator zlotu
Kacper260 napisał(a):BEDE 100% WIEC MNIE TU NIE ZALICZAJCIE DO TYCH CO SIEN OFEROWALI ZE NIE BEDA
spokojnie, miejsca będą. Chciałbym być dobrze zrozumiany, chodzi mi po prostu o zachowanie jakiś zdrowych proporcji. Inaczej z punktu widzenia biznesu, jest, jak za nocleg zapłaci 50 osób, a na sobotę powiedzmy dojedzie 10. to jest 20 procent gości, powiedzmy w miarę ok. ale na chwilę obecną, ja mam kasę od 10 ( dziesięciu ) osób, i nie chcę, zeby np w ostatnim tygodniu przed zlotem, ludziska się obudzą, i np 20 osób napisze że wpadnie na sobotę. nie idżmy tą drogą, jest kasa na koncie, jest uczestnictwo w zlocie. koniec kropka. ps: i tak łamię ustalone wczesniej zasady, bo z dniem 30 czerwca konto powinno być zamknięte, a mozna jeszcze dopisywać się do listy, i wpłacać kasę. pozdrówkaDeejii napisał(a):A jak nie będzie już miejsca w ośrodku i będziemy nocować gdzieś obok? (nie wiem kiedy to ogarniemy) ale kiełbasę kupimy i w sumie nie wiem co tam się da jeszcze kupić, to ok?
Mężowi się też po zdjęciach te pokoje bardzo nie podobają i ciężko może być przekonaniem go do noclegu tam
Deejii napisał(a):HejJak coś to też jednak będziemy
![]()
Pokój prawie zarezerwowany.
gandzia07 napisał(a):Cieszę się bardzoA teraz proszę uczestników zlotu, o napisanie tu, albo do mnie na priv, o której godzinie planują lądowanie swoimi coltolotami na lądowisku w Eko-Różance, 30 sierpnia. Ja oczywiście będę od samego rana czekał....pozdrawiam, i do miłego zobaczenia. Zostało 10 dni do spotkania
Deejii napisał(a):gandzia07 napisał(a):Cieszę się bardzoA teraz proszę uczestników zlotu, o napisanie tu, albo do mnie na priv, o której godzinie planują lądowanie swoimi coltolotami na lądowisku w Eko-Różance, 30 sierpnia. Ja oczywiście będę od samego rana czekał....pozdrawiam, i do miłego zobaczenia. Zostało 10 dni do spotkania
Prawdopodobnie przyjedziemy tak jak się doba hotelowa zaczyna. Ale to się zobaczy, bo wcześniej jesteśmy w Kazimierzu Dolnym (wakacje).
Powiedz mi proszę, czy jak powiem że jesteśmy od was to cenę za noc będzie taka jak tu podawaliście? Bo teraz patrze że to się dużo różni, niż to co mają na stronie
Deejii napisał(a):no to źle zrobiłam
bo już zapłaciłam zaliczkę w Eco różance. Bo tu przecież byłam już po terminie zbierania pieniążków.
Zlotowe jak macie wliczone w to, to mi napisz i ci wyślę
Deejii napisał(a):no to źle zrobiłam
bo już zapłaciłam zaliczkę w Eco różance. Bo tu przecież byłam już po terminie zbierania pieniążków.
Zlotowe jak macie wliczone w to, to mi napisz i ci wyślę
gandzia07 napisał(a):Jak chcesz być "od nas", to przelej pieniążka na moje konto i bedziesz od nas. Jak chcesz przyjechać indywidualnie, i indywidualnie płacić za nocleg, to nie jesteś od nas...pozdrówka
Powrót do XV ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2024
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości