Bedzie męskie granie..... 
Moderator: Organizator zlotu
Bedzie męskie granie..... 
cisza na wątkach, coltmaniacy rdzewieją, a do zlotu pozostało juz tylko 134 dni!!! mało czasu kruca bomba.... A jest wiele kwestii do obgadania, Szefowa twierdzi, że 15 zlotu nie organizuje ( wyprostujemy Szefową ) ja powiedzmy podpisałem umowę w imieniu Coltmaniaków ( sprzedałem butelki i nawet zaliczkę zapłaciłem ) z Eko-Rózanką, i założyłem konto na wpłaty na ośrodek, i popilnuję wpłat, i rozliczenia z ośrodkiem. Ale, zawsze mówiłem, i to podtrzymuję, że nie jestem organizatorem 15 zlotu. Mogę jeszcze podziałać na jakiś frontach, ale w zasadzie to przebywam poza Polską to raz, a dwa, nigdy nie organizowałem takich rzeczy, i myślę, że jestem na pewno za mały, choćby z tego względu, że nie mam praktyki. Jakoś trzeba to zorganizować... poczynając od identyfikatorów, po konkursy ( znowu Kacper zbierze karton plaków i szamponów
) gadżety, może jakieś koszulki, może jakiś 5 metrowy baner przy głównej drodze, żeby vagowcy wiedzieli kto rządzi, może jakiś męski striptiz przy ognisku..... Zapraszam do dyskusji, do podrzucania pomysłów, i chętnych do współorganizacji Naszego spotkania. Pozdrawiam przed weekendem 

" - Szefowa napisała.
Smak sobie wybierzesz, a jak nie pijesz piwa, to dobierzemy trunek godny Mistrza Świata 15stej Coltmanii

macieekg napisał(a):Ode mnie poszło dzisiaj.

Razem od 27.01.13 

a jak bardzo będzie kameralnie, przekonamy się już za 2 tygodnie z wąsem. Termin wpłat:eddie19 napisał(a):Znaczy się będzie...kameralnie
gandzia07 napisał(a):może nawet bardzo. z tego co z Basią rozmawiałem, przynajmniej 10 osób z tych, co się zapisało, nie przyjedzie. nawet nie mają, nie wiem, odwagi, czy jak to nazwać, napisać na forum, że nie, nie będzie ich. zostawiam to bez komentarza. mam wrażenie, że coś na coltmanii się kończy.... ale!!! jak coś umiera, to przyroda nie znosi próżni. urodzi się coś nowego. zlot 15sty i tak się odbędzie, 16sty także. choćby prywatnie na moim gruncie. Ty eddie19 już masz miejsce zaklepane
W przyszłym roku będę nadal płacił za to raty ale zdążę trochę odetchnąć finansowo.

Wariacie, 280 zeta za dwa noclegi w kurorcie wschodniej Polski, gdzie pół kraju przyjeżdża?? Żyje się raz, za rok, to może bedzie pół roku po końcu świata...Do Torunia po Ciebie nie przyjadę, ale z Warszawy mogę Cię odebrać, bo może tak być, że pojadę porwać Szefową, bo co to za zlot bez naszej Wiwi.....przez Schizo » dzisiaj, o 02:23 Ja chcialem w tym roku dotrzeć ale niestety finanse mnie pokonały. Miałem pilny i poważny remont do zrobienia, którego jakbym nie zrobił to mocno by to mogło wplynąć na zdrowie moje i domowników. Tak więc w tym roku niestety odpuścilem ze zdrowego rozsądkuW przyszłym roku będę nadal płacił za to raty ale zdążę trochę odetchnąć finansowo.
Tym, którzy będą, oczywiście życzę dobrej zabawy
gandzia07 napisał(a): bo może tak być, że pojadę porwać Szefową, bo co to za zlot bez naszej Wiwi.....
i uwierz mi, że pobyt na zlocie wiwi nie jest żadną przynętą 

ja dodam, ze może kameralnie, ale na pewno zajebiście
Dzięki za wpłaty i pozdrówka 
pozdrawiam 

Powrót do XV ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2024
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości