??Sprzegło książka nakazuje wymianę przy 160 tys. km
sztywne i twarde, co może irytować przy jeździe po np. Wrocławiu. Po zmianie na standardowe pewnie by trzeba wymienić tylne gumy pod sprężynami, nie wiem jak tylne amortyzatory. Ich skuteczność na badaniach jest bardzo dobra.
Tylny tłumik wymieniony, klocki tył przód + tarcze tył przód + piasty tył + płyn + przewody wymienione dwa miesiące temu.

myślę ze właściciel może sie tu niedługo odezwać 

tomchuck napisał(a):(..)
A co do "masła" pod korkiem to może nie znaczyć absolutnie nic... przy obecnych temp i jeśli auto robi przebiegi rzędu kilku km dziennie gdzie nie zdąży się dogrzać, to powoduje zbieranie się takiego osadu właśnie.
Tak, to to samo auto, ale dopieszczone przeze mnie, ma być igiełka
Zamieniłem się za mojego turbo Pontona z uszkodzonym silnikiem, ale na codzień mam Legnuma, więc CZT mało jeżdzę.
Cena ? 15k pln. 

Razem od 27.01.13 

Wgniota na drzwiach pasażera do przeżycia, ale trzeba zabezpieczyć bo do gołej blachy, generalnie całe drzwi można by pomalować bo jest też drugi ubytek lakieru do blachy ale tym razem bez wgniota. Na rancie maski jeden parch do zrobienia jakiś większy odprysk czymś zapaćkany na biało. Oklejenia do reanimacji (35-50 Euro) lub do usunięcia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości