Miśka napisał(a):Póki co celujemy w przedział ostatni tydzień lipca lub sierpień.
Dokładniej 19-26 Lipca
Moderator: Organizator zlotu
Miśka napisał(a):Póki co celujemy w przedział ostatni tydzień lipca lub sierpień.

tomchuck napisał(a):Skoro dla kogoś jazda coltem nie jest przyjemnością to po co ma colta?![]()
tomchuck napisał(a):Colta się nie kocha za coś... ale pomimo wszystkojak kobietę
hehe
Np. Ja jeździłem różnymi autami, wygodnymi, szybkimi, którym teoretycznie colt do pięt nie dorasta...
I co...? i znów kupiłem Ca1 do jazdy na co dzień![]()
Colt jest super![]()

wiewiórka napisał(a):Mam pytanie
Domki typu NEW, czy każda sypialnia na górze jest na tyle oddzielna, że ma swoje własne drzwi?
Może się uda doprosić o taki plan góry w jednych i w drugich domkach, partery są ogólnodostępne, więc plan nie jest konieczny.
Domków mamy sporo, więc może przydałby się temat, gdzie dobieralibyśmy się do domków. Mój przyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytania, ale jeśli stanie się cud, to muszę w tym roku dzielić z kimś domek i chciałabym zająć dla dwóch osób osobną zamykaną sypialnię.

Powrót do XIII ZLOT OGÓLNOPOLSKI COLTMANIA 2020
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości