Moderator: Organizator zlotu

macieekg napisał(a):Nie wiem czy 450 km CA0 to przyjemność, ale gdzie by nie było to przecież i tak przyjadę :-P

;)

jak kobietę
hehe

Przyjedź Vieśwagenem bo nam rozpałka do ogniska będzie potrzebna..tomchuck napisał(a):Skoro dla kogoś jazda coltem nie jest przyjemnością to po co ma colta?![]()
Colta się nie kocha za coś... ale pomimo wszystkojak kobietę
hehe
Np. Ja jeździłem różnymi autami, wygodnymi, szybkimi, którym teoretycznie colt do pięt nie dorasta...
I co...? i znów kupiłem Ca1 do jazdy na co dzień![]()
Colt jest super![]()
A na zlot można przyjechać Calibrą, Bmw, Kałdi, Vieśwagenem... bez różnicy

Razem od 27.01.13 

gosia_wwy napisał(a):A czy ktoś zapytał czy Galping podejmuje się organizacji?
wiewiórka napisał(a):... ze swej strony będę służyć pomocą na wizji, jak i w kuluarach...
do moderowania forum zlotowego. Moderowanie wątków nietechnicznych to mój główny obowiązek. Przyjdzie czas to moderować będą Organizatorzy XIII Zlotu
, a ja sobie zniknę 

wizer napisał(a):Przyjedź Vieśwagenem bo nam rozpałka do ogniska będzie potrzebna..

Do tego nie chcę głównej odpowiedzialności ponosić(nie na moje nerwy to)
Wiem, że już czas na oddanie tego dowodzenia młodym 

Miśka napisał(a):To ja się zgłaszam do tematów organizacyjnych wespół z Prezesem
We 4 raźniej

To nie zatancze na twoim weselu? Do bani...tomchuck napisał(a):Męczennicy padają na kolana przed ołtarzem, a ja te instytucje omijam szerokim łukiem

wizer napisał(a):To nie zatancze na twoim weselu? Do bani...]
ludzie po cywilnym wesel nie robią? ja po kościelnym wesela nie robię 

Powrót do XIII ZLOT OGÓLNOPOLSKI COLTMANIA 2020
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości