Boski napisał(a):Zaczyna byc zabawnie...13 warsztatow objechane (tlumiki i mechanicy) nie podejma się zalozenia Icka;) Temat z cyklu:"Panie,moge wymienic na oryginalny, ale po co Panu taki. Wejscia ma inaczej...nie da rady";)
Przeraza mnie era "wymieniaczy" a nie "naprawiaczy"szukajacych chocby min. dreszczyka emocji;)
tomchuck napisał(a):Już nie przesadzajmy ze u nas nie ma gdzie zrobić... przecież kilka-kilkanaście czt porobionych przewijało się przez fora i jakoś nikt nie miał wielkich problemów. Tylko czasem trzeba zawieźć auto kilkaset km od miejsca zamieszkania i tyle.
Co do UK to miałem styczność z kilkoma autami z tamtego rynku i zawsze wszystko zrobione na pałę, zamiast tak jak należy.
Mam też tam znajomego który zajmuje się chip tuningiem. I wiecie jak to wygląda...? on zgrywa rom....
kanapa napisał(a):Tak - UKtam firmy trzepią programy mitsu hurtowo i wg twojego upodobania ustawią ci parametry na czym chcesz.
:
kanapa napisał(a):tomchuck napisał(a):Już nie przesadzajmy ze u nas nie ma gdzie zrobić... przecież kilka-kilkanaście czt porobionych przewijało się przez fora i jakoś nikt nie miał wielkich problemów. Tylko czasem trzeba zawieźć auto kilkaset km od miejsca zamieszkania i tyle.
Co do UK to miałem styczność z kilkoma autami z tamtego rynku i zawsze wszystko zrobione na pałę, zamiast tak jak należy.
Mam też tam znajomego który zajmuje się chip tuningiem. I wiecie jak to wygląda...? on zgrywa rom....
Pisałem o północy Polski że tu jest pustynia. Zgadzam się oczywiście że jadąc dalej w kraj jest lepiej i tak robię.
Soft w UK zależy gdzie i u kogo robisz - tak jak wszędzie. Piszesz o kilkunastu zmodowanych CZT na forum.
W samym UK jeździ jeszcze około 246 klonów z 290 sprzedanych w tym większość zrobionych a o liczbie CZT nawet nie piszę tylko oglądam kolejne projekty.
Fakt że często w UK spotyka się ulepy i dlatego chodzą na giełdach po 300-500 funtów i nikt ich nie chce.
Prawda jest brutalna - kasa rządzi.
DownPipe samoróbkę mam na stanie do pchnięcia za grosze ale trzeba chyba przerobić pod Colta.
Cały wydech robiłem pózniej w El-Tec ale teraz podobno ceny z sufitu tam są.
ledziu napisał(a):Dla mnie i tak to wszystko jest pic na wodę nawet jak ktoś gdzieś kiedyś...![]()
Generalnie jak zawsze jest to samo "już prawie ale" ...![]()
Więc czekamy dalej a Panu Boski proponuje ogarnąć ICka z DP i zrobić softa u nas bo możliwe że oczekiwanie będzie trwało dłużej niż zjedzenie colta przez rdzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości