LimonekJr napisał(a):Zdwórz 2016 opłata zlotowa wynosiła 30zł od osoby, ilość osób 55 - nikt tego nie podważył i nikt z tego nie strzelał. Jako organizator czułem spokój, że mamy zapas gotówki na różne nieprzewidziane rzeczy, które mogą stanąć na przeszkodzie przygotowania i przebiegu zlotu (a kilka ich było). Niewykorzystana kwota poszła na serwer, z czego korzysta każdy użytkownik tego forum.
Tak naprawdę organizator może podać dowolną kwotę opłaty zlotowej, wszystko w zależności od tego co przygotował i jakie ponosi z tym koszty, a uczestnikom albo to pasuje i z tego korzystają, albo nie i nie jadą na zlot.
Gosiu pamiętam o Tobie
Jeeezu ludzie kochani na żartach się nie znacie.....?
Gosia bierzemy ten hajs co zostaje tak samo jak rok temu i spie...my na Jamajkę...
Wiem słyszalem o maszynie, coś znajdziemy.
@All
Tymbardziej mnie dziwi fakt, że to łyknęłiście z uwagi na to, że rok temu... to właśnie ja byłem odpowiedzialny za kwestię nagród z Kamilem. Dokładnie więc wiem jak wygląda sprawa organizacji nagród i ich kosztów... Bo jak Michał pamietasz to ja byłem u Ciebie po fanty zlotowe a nie kto inny - ja je też z Toba omawiałem (wklejki, dyplomy etc) i My z Atomem organizowaliśmy nagrody właśnie typu puchary <ja materiał on wykonanie>... a stawka byłą wyższa bo 30zł...chociaż trafiłem dwóch sponsorów a i część pracy obróbkowej wykonał Kamil za free (jak montaż pucharów)
Litości!

PS> Zapraszam na BMW na Podkarpaciu to szybko zobaczycie ile kosztują kwatery, wpisowe i wjazdowe....
Wtedy wyczujecie sarkazm z kilometra

Proszę o mobilizację