Silnik raczej chodził równo - ale zaczął od 2 tys. obrotów - nie wiem czy to normalne dla 1,6 bo nigdy takowego nie miałem. Ale nie kopcił, Check się palił - niby czujnik prędkości skrzyni biegów. Nie wiem na ile to prawda, ale w Space Starze gdy ten czujnik nawalił, to nie działał obrotomierz ale nie wywalał Check-a. Reszta kontrolek gasła normalnie. Klimatyzacja nawet działała, Jakoś mnie to autko zainteresowało - co prawda nie jechałem bo już nie miałem czasu. Ale ogólnie zadbany i nawet spoko porobiony. Silnik był mocno zapocony, na pewno uszczelka klawiatury ale także misy olejowej. Ale sam silnik chodził raczej równo.
Co sądzicie z tym błędem, możliwe że to ten czujnik - one jakoś padały? Da radę to zmienić na kanale, czy jak się do niego dobrać? No i ogólnie na ile taki egzemplarz wyceniacie? Nie wiem w sumie czemu progi miał robione - w moim z 96 roku były oryginalne i żadnej korozji nie miały nawet... Szyba czołowa wymieniana, prawa boczna tak samo. Elektryka raczej spoko. Ogólnie no egzemplarz taki w miarę sensowny mi się wydał.
https://www.otomoto.pl/oferta/mitsubish ... Bsw6s.html?