Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ Giełda ‹ Auta, które Was zaciekawiły
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

Czerwony Colt z Wrocławia

Aukcje i ogłoszenia które nas zaciekawiły - wypatrzone pod względem kupna całego Colta lub auta pochodnego.
Odpowiedz

Czerwony Colt z Wrocławia

Postprzez Ronal123 » 15 lis 2018, o 00:28

Cześć, oglądałem ostatnio czerwonego Colta z Wrocławia. Link do ogłoszenia poniżej. Szczerze, to jak za 2900 samochód nawet trzymał się moim zdaniem kupy. Na pewno zauważyłem że miał wstawiane progi ale ktoś nie pomalował całych, tylko zrobił takie odcięcie na zgięciu i dobrze byłoby resztę domalować jakimś jeszcze barankiem. Podłóżnice jak patrzyłem to już coś tam brało, auto jest z 2001 roku. Raczej się jeszcze nie sypały, ale miały już korozję widoczną.

Silnik raczej chodził równo - ale zaczął od 2 tys. obrotów - nie wiem czy to normalne dla 1,6 bo nigdy takowego nie miałem. Ale nie kopcił, Check się palił - niby czujnik prędkości skrzyni biegów. Nie wiem na ile to prawda, ale w Space Starze gdy ten czujnik nawalił, to nie działał obrotomierz ale nie wywalał Check-a. Reszta kontrolek gasła normalnie. Klimatyzacja nawet działała, Jakoś mnie to autko zainteresowało - co prawda nie jechałem bo już nie miałem czasu. Ale ogólnie zadbany i nawet spoko porobiony. Silnik był mocno zapocony, na pewno uszczelka klawiatury ale także misy olejowej. Ale sam silnik chodził raczej równo.

Co sądzicie z tym błędem, możliwe że to ten czujnik - one jakoś padały? Da radę to zmienić na kanale, czy jak się do niego dobrać? No i ogólnie na ile taki egzemplarz wyceniacie? Nie wiem w sumie czemu progi miał robione - w moim z 96 roku były oryginalne i żadnej korozji nie miały nawet... Szyba czołowa wymieniana, prawa boczna tak samo. Elektryka raczej spoko. Ogólnie no egzemplarz taki w miarę sensowny mi się wydał. :)

https://www.otomoto.pl/oferta/mitsubish ... Bsw6s.html?
Ronal123

Dostał piw: 4
Auto: Colt CJ0 GLX 1,3 - 96
Województwo: Dolnośląskie

Odpowiedz

Powrót do Auta, które Was zaciekawiły

Powrót do Strona główna forum