na zlocie z piątku na sobotę padła koncepcja zorganizowania małych poprawin zlotowych. Z soboty na niedziele koncepcja się utrwaliła a w niedzielę rano ludzie pytali mnie kiedy
. No więc właśnie kiedy...Termin sierpień 2018.
Myślałem o 10-12 sierpnia ale zostało mało czasu. W międzyczasie wyskoczył mi PolAndRock pod Kostrzynem dlatego temat ukazuje się dopiero dzisiaj...
Zapewniam nienajmniejsze lokum, które Nas ciasno może bo ciasno ale na pewno pomieści z tarasem 20m2 i z możliwością noclegu (mam parę łóżek, materacy gąbek/karimat). W tech chwili jedno mieszkanie w budynku jest nawet wolne (nie wiem co będzie za 2 tygodnie). Zapewniam oczywiście grilla, muzykę i dobrą atmosferę
. Kto mnie zna, to wie, że głodny też nikt nie będzie chodził
.Uwaga ciężko z większą ilością miejsc parkingowych pod domem ale okolica jest spokojna.
Autka można zostawić dookoła w promieniu 50-100m od domu. Lokalizacja Piastów (punkt charakterystyczny):
https://www.google.pl/maps/place/Tesco/ ... 20.8402146
Niestety Wujka Atomowskiego nie będzie bo wyjechał do Hansa na eurasy... ale Kamil jak wrócisz, daj znać - to zrobimy Ci takie powitanie, że będzie nas słychać w Pruszkowie!
Adres podaję na priv dla chętnych jak wyklaruje się grupa. Termin będzie ciężko zgrać aby wszystkim dopasowało zdaję sobie z tego sprawę ale ustalmy coś wspólnie. Ja proponuję najbliższy weekend, resztę uzgodnimy.
PS> Powtarzam, każda zainteresowana osoba znajdzie u mnie dach nad głową na noc
.

). Nie chcę nikomu rozwalać koncepcji 

Nie mam jeszcze wifi w domu wiec dostep do forum jedynie z tel.
), na szczęście zaproszenie mam tylko na ślub więc na godzinę 20 bym był znów na włościach.