Moderator: Organizator zlotu

Malwinka - za "czymanie" ruszta jak rozpalałem

) Cały KAC był przemegazayebisty - szacun dla organizatorów! Dziękuję wszystkim raz jeszcze i serdeczne pozdro!!!

Posłuchać trochu dysput mechanicznych, bezcenne
Poogladać te wszystkie auta

Ostrzegam jednak, że gubię wątki, przestawiam wyrazy i nie do końca może to wszystko brzmieć logicznie ;D
Czwartek był chyba najgrubszy i nawet potwierdzili to nasi sąsiedzi oraz Pani prowadząca ośrodek
Trzeba przyznać, że nieco pechowo nas rozmieśczono po ośrodku i mam nadzieję, że wyciągną z tego wnioski na przyszłość, aby nie trzeba było się jakoś specjalnie hamować. Nie mniej, info dla tych, których nie było: Obory CM nie zrobiło, byliśmy może minimalnie głośniejsi niż trzeba, ale mimo wszystko z kulturą
Nie mniej, po traumatycznych przeżyciach z przeszłego roku, wdrożyłem tym razem plan, który miał za zadanie utrzymać mnie przy życiu i pełnej świadomości, abym znów nie nosił kiełbas w kieszeniach jak rok temu 
Fajnie, że w erze wymierających forów internetowych, trafiają do nas ciekawi ludzie, którzy zjawiają się na spotach i zlotach. Jakoś na dniach (o ile nie zapomnę) wrzucę Wam odpowiednie rangi, aby było widać, że gościliście na zlocie 

Schizo napisał(a): (...) abym znów nie nosił kiełbas w kieszeniach jak rok temu![]()

. Pomimo że nikt nie został zmuszony, frekwencja była zaskakująco fajna
Dzięki jeszcze raz że mogłem was ponownie spotkać, i poznać nowe osoby. Do zobaczenia 

Benek napisał(a): ...Pomimo że nikt nie został zmuszony...
to nadal mnie śmieszy

Schizo napisał(a):... aby napisać kilka słów...

organizacja takiej imprezy w tak krótkim czasie to nie lada wyczyn. WIEEEEEELKI SZACUN!!!! 

Janusze co chwilę biegały uspokoić dżona w WC aby Grażyny nie widziały i stąd te ich pretensje... 

Powrót do KAC 2018 - Konwencja Amatorów Colta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości