Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ XVII ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2026 ‹ Archiwum zlotów ‹ KAC 2018 - Konwencja Amatorów Colta
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

[KAC] Podziękowania za zlot.

Moderator: Organizator zlotu

Odpowiedz

Postprzez hippis3mo » 30 lip 2018, o 14:29

Haha to i tak czesciej grasz oddemnie:p.
Tez chcialbym wszystkim podziekowac bo bylo naprawde grubo. Kazda osoba z osobna przyczynila sie do tego ze bylo tak zajebiscie takze licze na powtorke i do zobaczenia za rok:)
Ps. Wielkie dzieki dla wszystkich ktorym sie podobalo moje wnetrze colta:)
hippis3mo
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 17
Auto: Sport edition 99' :)
Województwo: Śląskie

Postprzez Gregg » 30 lip 2018, o 19:12

Wreszcie udało mi się zawitać na dłużej niż tylko parę godzin i cholernie się z tego cieszę!
...tylu wariatów w jednym miejscu, albo inaczej mówiąc - ludzi pozytywnie zakręconych, to przepis na niezapomnianą imprezę, która na długo pozostaje w głowie i motywuje do kolejnego spotkania w takim lub większym gronie :ok:
Jest w relacjach między ludźmi z Coltmanii coś takiego do czego chce się wracać...

Dziękuję wszystkim za to, że byli - nawet wiwirtualnie - bo bez Was to wszystko by się nie wydarzyło, a Atomowi i reszcie ekipy za to, że im się chciało bo to cholernie ciężki "kawałek chleba"!

...no i przepraszam tomchuck-a za to, że go rozczarowałem i nie przyjechałem Jeep-em - tak chciał usłyszeć prawdziwe V8...na pocieszenie wrzucam filmik poglądowy jak to mniej/więcej brzmi ;)

...i do zobaczenia za rok, albo i wcześniej :bye2:
Obrazek
Gregg
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 186
Auto: Jeep GC 5.2 V8, Smart 0.8 CDI
Województwo: Nie dotyczy
  • Strona WWW

Postprzez Atomowsky » 30 lip 2018, o 20:05

Wszystkim - za obecność.

Mojej Agnieszce - za wsparcie, i posprzątanie centrum boruty (czytaj : domek numer 2).

Gosia_wwy i RoXall - za współorganizację, przejęcie na siebie wszystkich rzeczy o których ja nie pomyślałem, lub zapomniałem :D

wiwi - za głos rozsądku w temacie strzelania z wiatrówki, oraz za pomoc merytoryczną w organizacji :D

Major - za przyjechanie do Rybnika lawetą po graty, i zajebiste towarzystwo na starcie :D

Terminus - za fotki, pomoc graficzną na polu walki i tripa do biedronki :D

Schizo - za ogarnięcie turnieju Asetto i kupę śmiechu :D

Danielo i Mała Czarna - za pomoc z nagrodami, turniejem i za kilka cennych rad przed i na zlocie :D

Emislodka - za bieganie w stringach po ośrodku i głośnik :D

Hippis3mo - za wykorzystanie głośnika Emi i zajebistą bajerę ze "Skazanego Na Bluesa" :D

Benek - za "zostałam zmuszona" :D

Dylan - za odpalenie mi fajki 68435456453453 razy i pompe na ogniskach :D

Gregg - za winiacza i że mogłem poznać kolejną osobę o której myślę że jest spoko wch*j :D

SioOstra94 - za przyjechanie do mojej Agnieszki :D

Tomchuck - za zjedzenie kiełbasy o "najlepszym stopniu chrupkości" i za "PAJERO EVO"

Irmina - za wypisanie kartek konkursowych i brak krytyki wobec mojej organizacji zlotu :D

Alien_exe - za dwukrotną wizytę i pępkowe :D

Cielik - tego... :D

Kacyn - za debiut i najstarszego Colta zlotu :D
Mariusz - za zamknięcie wizerowi domku i sorry za złamaną maszynkę do fajek :D

wizer - za podróż na i z zlotu dłuższą niż pobyt na nim oraz wspomaganie organów ścigania :D

Snajper - za najmocniejszą skrzynię basową i oryginalne malowanie autka :D

Kct - za najlepszy czas i przyjechanie tapczanem :D

Maichu - za malinowy wypalacz mózgu, podwójnie :D

Kuberson - za wpadnięcie na zlot i słuchanie jak bambaryliłem po pijaku o mojej pracy :D

Lysy59 - za bycie naprawdę zajebistym gościem, najlepszego Colta i najbardziej brzęczące wygłuszenie drzwi :D

Wikol - za opalarkę :D Malwinka - za "czymanie" ruszta jak rozpalałem :D

Gero - za nie-spojrzenie na moje auto, i wiedzę co się liczy w car-audio :D

Aquarius - za odwiedziny, i Nie-Zlot, bez którego nie powstało by KAC2018 :D

Usucki - za debiut i CZ5 :D

Xiao7 - za udokumentowanie korupcji na zlocie i nocny przegląd CZT :D

Swistak - Za manie czystego CZT, nocny przegląd i wiedzę :D

Macieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekg i Iwona - za gitarrę, krówki i... że w końcu dojechaliście! :D

Patryk_Cj0 - za mody i wyprodukowanie najmłodszego zlotowicza :D

Eddie - za uświadomienie nas, że nie liczy się jak wygląda to czym przyjeżdżasz na zlot :D

LimonekJr - Za gadżety i ich projekty :D

Wszystkim osobom towarzyszącym - za osobotowarzyszenie :D
Wszystkich o których zapomniałem za wszystko co miałbym tu napisać :D
Wszystkim niemającym konta na forum życzę colt-mania konta na forum.
Wszystkim wszystkiego.
Atomowsky - za kolejne doświadczenie w badaniu wpływu alkoholu na organizm ludzki.
Atomowsky
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 87

Postprzez kacyn » 30 lip 2018, o 20:56

Dziękuje za zlot, nie myślałem że będzie aż tak zajebiście, atmosfera niesamowita po prostu jedna wielka rodzinka :)
Hipisowi za śpiew, żaden gatunek muzyczny mu niestraszny ;)
Majorowi za szampan zlotowy w bieda edition ale był :lol:
Organizatorom za organizacje największego KACa 2018 na świecie, Wielki Szacun :)
Oraz wszystkim za rozmowę oraz atmosferę bez was nie byłoby nic

I przepraszamy Wizera za niezapomnianą noc na zlocie

Dzięki Wam złapałem bakcyla coltmaniaka i widzimy się na następnym zlocie lub wcześniej na spocie jak będzie ;)
kacyn
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 10
Auto: Colt CA4A

Re: [KAC] Podziękowania za zlot.

Postprzez cielik » 30 lip 2018, o 21:04

I ja dziękuję za mile spędzony czas w tak zayebistym Gronie. Był to mój pierwszy zlot ever (a w jakichś tam grupach byłem/jestem już dłuższy czas). Na za rok obiecuję poprawę by spędzić z Wami więcej czasu jako żywy, a nie zgaśnięty w wyrze. Tu ukłon dla wszystkich prowadzących (mnie ;)) Cały KAC był przemegazayebisty - szacun dla organizatorów! Dziękuję wszystkim raz jeszcze i serdeczne pozdro!!!
I na koniec: także tego, i tak dalej :lol:

Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
.:mTc:.
cielik
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 18
Auto: Optima SW 1.6 CRDI
Województwo: Mazowieckie

Postprzez Dylan » 31 lip 2018, o 00:40

Czas na moje podziękowania.
Nazwa tegorocznego zlotu KAC 2018, troszkę napawała takim przerażeniem, ale to że jeżdzę na zloty od 10 lat rozwiewała najmniejsze obawy. Na zlot jedzie się dla ludzi dla spotkań po latach dla tej wyjątkowej atmosfery rodzinnej, bo My wszyscy uczestnicy tworzymy taką rodzinę.
Dziękuje wszystkim za to że byliście, że organizatorzy zrobili ten zlot, też w zawrotnym tempie, bo długo długo nie było pewne czy się odbędzie w tym roku, daliście radę i za to wielki szacun.
Każdemu z Was osobno należą się podziękowania, bo jako ludzie Jesteście mega pozytywnie zakręceni i dzięki Wam są takie zloty, że raz w roku przez 3 dni człowiek ma wrażenie, że przybył w miejsce gdzie wszystko ma inny pęd życia.
Jesteśmy niewielką grupą ludzi, która wymiata wszystko i wszystkich ten jeden weekend w roku, gdzie na koniec jest wielki ból jak się rozstajemy mówiąc sobie spotkamy się za rok.
Dziękuję również tym co byli pierwszy raz i że pozytywnie Nas widzą jacy tak naprawdę Jesteśmy, że czują ten Nasz klimat.
No nic trzeba myśleć pozytywnie, widzimy się za rok i oby w większym składzie.
Dylan
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 41
Auto: Colt CZT

Postprzez Łysy59 » 31 lip 2018, o 19:20

Tera ja.Z racji wrodzonego lenistwa z którym walczyć mi się nie chce,nie będę dziękował wszystkim po kolei.Bardzo dziękuje WSZYSTKIM którzy byli na KAC-u.Było bardzo,bardzo fajnie.Miło było poznać nowych ludzi i zobaczyć oraz pogadać ze starymi bywalcami.Walka moja z lenistwem sięgnęła zenitu,była wyczerpująca,ale byłbym niegodziwcem,gdybym nie wyraził szczególnych podziękowań dla Gosi z miasta sexu i biznesu Wyszków,RoXalla i Atomowskiego.Dzięki Wam i szacun.Szkoda że nie było WiWi.Zapewne będzie w przyszłym roku.Nie wiem jak Wy,ale ja już odliczam do następnego zlotu.Pozdrawiam wszystkich starożytnym pozdrowieniem Apaczów-A hoj!!! :ok:
Łysy59
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 75
Auto: Colt RalliArt

Postprzez Xiao7 » 1 sie 2018, o 09:16

Wielkie podziękowania onanizato… eee… Organizatorom za cały trud włożony w przygotowania, wykonanie oraz ogarnięcia tej rozbieganej chlejma… Coltmaniowej braci. :taniec:

Tak jak co niektórym wspominałem, że nie mam kaca po imprezach, tak teraz muszę przyznać, że jednak za waszą sprawą miałem mega trzy dniowego KAC-a. I chwała wam za to. :niegrzeczny:

Dziękuję wszystkim za pozytywną energię, dużo śmiechu i radości. Pogawędki o dolotach, turbinach, napędach i na tematy nie związane z motoryzacją. Pokaz toples przy odbieraniu nagród i dyplomów w którym sam brałem też udział. I na koniec, pozowanie do fotek z zaskoczenia, przyczajki oraz zza krzaczka, wysokiej trawy i większej odległości. :ok:
Lancer CS3A 2004r. (od 07.09.2016r.)
Colt CJ1A 1996r. (od 28.04.2009r. do 03.09.2016r.)
Xiao7
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 77
Auto: CS3A 04r.

Postprzez Miśka » 1 sie 2018, o 22:50

Chciałam podziekować wszystkim za miłe przyjecie w szeregi zlotowiczów . To moja pierwsza taka impreza w zyciu i mam nadzieje nie ostatnia (klasyg troche...) Fajowo było poznać na żywo osoby które tutaj sobie podczytuje po cichu na forum :D Posłuchać trochu dysput mechanicznych, bezcenne :ok: Poogladać te wszystkie auta <3 <3
I miło mi że mój likierek vel malinowy spirytus wytrawił kilka mózgów ...i w tym mój, co skończyło sie wielkim cierpieniem i NŻ aleeee czasem wolno ;)
Maichu
Miśka
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 57
Auto: colt cj1a

Postprzez tomchuck » 2 sie 2018, o 19:16

Co wydarzyło się w Kaletach, zostaje w Kaletach :]
A nam zostanie to co najpiękniejsze i najważniejsze - wspomnienia...
Dziękuje wszystkim. Było mi bardzo miło się z wami spotkać :D
Do zobaczenia za rok, lub wcześniej :bye:
Pozdrawiam.
Tomchuck :niegrzeczny:
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu.
Prezes FTO Club Polska
tomchuck
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 526
Auto: FTO
Województwo: Wielkopolskie

Postprzez Schizo » 3 sie 2018, o 01:03

Hej,

W końcu znalazłem chwilę wolnego czasu, aby napisać kilka słów. Chciałem napisać wcześniej, ale praca i remont sprawiają, że śpię po 3-4 godziny już od długiego czasu a dziś mam jeszcze 20 minut rezerwy :D Ostrzegam jednak, że gubię wątki, przestawiam wyrazy i nie do końca może to wszystko brzmieć logicznie ;D

Bardzo dziękuję wszystkim tym, którzy dotarli - jak za każdym razem, uważam, że czas spędzony w Waszym towarzystwie jest czasem, który został spożytkowany we właściwy sposób :)
Zawsze, gdy wyjeżdżam ze zlotu, czuję w sobie pewnego rodzaju pustkę i smutek, że tyle czasu będzie trzeba czekać na kolejne spotkanie w takim gronie - ale to akurat dobrze świadczy o naszych zlotach.

Gdy dotarliśmy w czwartek, myślalem, że to będzie najkrótszy zlot :D Czwartek był chyba najgrubszy i nawet potwierdzili to nasi sąsiedzi oraz Pani prowadząca ośrodek :D Trzeba przyznać, że nieco pechowo nas rozmieśczono po ośrodku i mam nadzieję, że wyciągną z tego wnioski na przyszłość, aby nie trzeba było się jakoś specjalnie hamować. Nie mniej, info dla tych, których nie było: Obory CM nie zrobiło, byliśmy może minimalnie głośniejsi niż trzeba, ale mimo wszystko z kulturą :D

Dla mnie zloty CM to sposób na oderwanie się od rzeczywistości - co przejawia się zazwyczaj w ilości spożywanego alkoholu, co potem przekłada się na mój dziwny humor :D Nie mniej, po traumatycznych przeżyciach z przeszłego roku, wdrożyłem tym razem plan, który miał za zadanie utrzymać mnie przy życiu i pełnej świadomości, abym znów nie nosił kiełbas w kieszeniach jak rok temu :crylol:
Dzięki temu, mogłem znaleźć czas aby w pełni świadomie pogadać niemal z każdym, co uważam za sukces. Proszę mi wybaczyć, jeżeli jakieś wątki zostały nie domknięte - ale musiałem ten czas rozdzielić pomiędzy wszystkich :D

Ogromne podziękowania dla Atoma, który podjął się walki o to, aby zlot w ogóle się w tym roku odbył - tak samo podziękowania kieruję w stronę Gosi oraz RoXalla. Odwaliliście kawał dobrej roboty.
W mojej opinii nie zabrakło niczego. Myślę, że z biegiem lat, udało się nam wypracować dobrą formułę zlotową, która nie męczy uczestników tylko pozwala im się cieszyć nawzajem swoją obecnością i nieco lepiej poznać.

Co do poznawania... Muszę przyznać, że Gang świeżaków w tym roku również pozytywnie zaskoczył :D Fajnie, że w erze wymierających forów internetowych, trafiają do nas ciekawi ludzie, którzy zjawiają się na spotach i zlotach. Jakoś na dniach (o ile nie zapomnę) wrzucę Wam odpowiednie rangi, aby było widać, że gościliście na zlocie :)

Chciałbym tutaj wymienić jeszcze parę osób i podziękować osobno, ale tak umieram i rzuca mną na boki ze zmęczenia, że sobie odpuszczę - miało być twórczo, niebanalnie, śmiesznie i solidnie a wyszło jak zawsze :D
Mam nadzieję, że każda z obecnych osób jest zadowolona z tego, że dotarła do nas :)

"TEEEEGOOOO...."

JAJEBE, ALE BĘDĘ ZA WAMI TĘSKNIĆ PRZEZ TEN ROK :D
TANIE gry: KLIKNIJ TUTAJ

Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.

NIE UDZIELAM POMOCY NA PRIVIE.
Schizo
Administrator
Administrator

Dostał piw: 495
Auto: CZT/Grandis/Outlander 2
Województwo: Kujawsko-pomorskie

Postprzez Usucki » 3 sie 2018, o 10:07

Schizo napisał(a): (...) abym znów nie nosił kiełbas w kieszeniach jak rok temu :crylol:

Rozwaliles system xd. Szkoda ze tego nie widzialem. Dales mi powod do usmiechu w robocie :hura:
Każdy jest orginalny na swój sposób ;)
Usucki
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 61
Auto: Colt VI 1.3

Postprzez Benek » 3 sie 2018, o 16:55

Ja również chciałem podziękować wszystkim obecnym za mega miłe spotkanie, pełne niesamowitych wrażeń. Szczególne podziękowania dla organizatorów, za trud i wysiłek włożony w organizację tak udanej imprezy. Gratuluje odwagi, bo zadanie nie było łatwe, a wyszło naprawdę na wysokim poziomie :ok: . Pomimo że nikt nie został zmuszony, frekwencja była zaskakująco fajna :niegrzeczny: Dzięki jeszcze raz że mogłem was ponownie spotkać, i poznać nowe osoby. Do zobaczenia :)
Benek
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 25

Postprzez gosia_wwy » 3 sie 2018, o 18:45

Benek napisał(a): ...Pomimo że nikt nie został zmuszony...

:lol: :crylol: :lol: to nadal mnie śmieszy :lol: :crylol: :lol:
Na CM od 12/01/2015, z Coltem 01/05/2014-22/09/2019 :)
gosia_wwy
Moderator regionu
Moderator regionu

Dostał piw: 162
Auto: Seat Ibiza Sport 1.6

Postprzez Xiao7 » 5 sie 2018, o 10:37

Schizo napisał(a):... aby napisać kilka słów...

Schizo, jeśli to było kilka słów, to już widzę te wypracowania, analizy czy sprawozdania w Twoim wykonaniu... No minimum jedna ryza papieru A4 dwustronnie zadrukowana jak nic :lol:
Lancer CS3A 2004r. (od 07.09.2016r.)
Colt CJ1A 1996r. (od 28.04.2009r. do 03.09.2016r.)
Xiao7
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 77
Auto: CS3A 04r.

Postprzez Schizo » 8 sie 2018, o 00:08

Xiao, sam się zdziwiłem, że to takie długie wyszło :D

Schizo
Administrator
Administrator

Postprzez cielik » 8 sie 2018, o 00:28

"Bo ja bardzo wylewny jestem" :lol:
.:mTc:.
cielik
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 18
Auto: Optima SW 1.6 CRDI

Postprzez Schizo » 8 sie 2018, o 00:30

Coś w tym stylu xD

Wrzuciłem rangi klubowicza dla tych osób, które się nocnęły - czy kogoś pominąłem?

Schizo
Administrator
Administrator

Postprzez emisłodka » 8 sie 2018, o 08:44

No i ja nareszcie po urlopie znalazłam chwilę.

Baaaaaaaaaardzo dziękuje organizatorom, za to, że tegoroczny KAC w ogóle się odbył, za chęci, włożony wysiłek w organizację i za to, że Wam się w ogóle chciało!!! :hura: :ok: organizacja takiej imprezy w tak krótkim czasie to nie lada wyczyn. WIEEEEEELKI SZACUN!!!!

Dziękuję, wszystkim (nie będę wymieniała bo oczywiście bym się pogubiła) za to, że byliście, że znieśliście moje gadulstwo, śpiewanie i wygłupy :D
Dziękuję za wspólne śpiewy przy ognisku, rozmowy i przede wszystkim za to, że dzięki Wam przez te 4 dni prawdziwy i szczery uśmiech gościł na mojej twarzy.

Dziękuję moim współlokatorom za to, że nalazł się dla mnie kącik ;)
Roxal dzięki za podróż Lagunom zlotu
I Naszemu kochanemu Tenorkowi za występy oraz, że ostatniego dnia zorganizowałeś kumpla który podwiózł nas by sprawdzić zdolnośc do prowadzenia auta :D

Jak co roku dziękuje naszym Fotografom za mega zdjęcia!!! Pamięć bywa ulotna, a dzięki Wam możemy w każdej chwili zerknąć na obrazki i z uśmiechem wspominać ten super spędzony czas. :ok:

To były mega, cudowne 4 dni spędzone w najlepszym towarzystwie jakie znam :*

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*

P.S.
Chciałabym tylko sprostować, że to nie ja byłam tą laską, która lataniem w stringach zgorszyła sąsiadów :lol:
emisłodka
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 44
Auto: CA0

Postprzez Schizo » 8 sie 2018, o 08:49

Straszyła... :D Janusze co chwilę biegały uspokoić dżona w WC aby Grażyny nie widziały i stąd te ich pretensje... :crylol:

Schizo
Administrator
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Odpowiedz

Powrót do KAC 2018 - Konwencja Amatorów Colta

Powrót do Strona główna forum