Cześć, wybiera się ktoś z Was na JF w tym roku? Ja osobiście przełamałem się i zakwalifikowałem, pomimo, że nie cierpię selekcji Data: 28-30.07.2017 Miejsce: Legnica
Pewnie się wybiorę na jednodniowy wypad zapewne w niedzielę. Ale do lipca daleko więc 100% nie mam. W tamtym roku byłem. Fajna impreza więc w tym roku jak praca i fundusze pozwolą też będę.
Takie tam odkopanie tematu : chyba pamiętam dyskusję ,bo wyszło na to ,że "byle" colt po konkretnych modach jest mniej doceniany niż "grubsze" auto,ale prawie seria. Prawda taka,że dla nich ważne oryginalne auta lub naprawdę grubo zrobione mniej kultowe fury. Masz serię R34 - wchodzisz, masz grubo porobionego sunny ,czy Galanta - musisz się wykazać i przejść selekcję.
Kiedy człowiek naprawdę chce żyć to medycyna jest bezsilna
Na szczęście w tym roku w tym samym terminie jest zlot coltmanii i nie trzeba wybierać. Po za tym polecam obejrzeć aftermovie z zeszłego roku, fragment od 7:10 do 7:40 i posłuchać o czym ten człowiek gada. Nie potrafiłbym z kimś takim porozmawiać na inny temat niż pieniądze czy fejsbukowy fanpejdż z jego super prodżektem. Gdzie tu do cholery pasja? Kiedyś ludzie nie potrzebowali internetu do pogrzebania przy samochodzie. Dzisiaj? Bez tego ani rusz. Brzydzę się czymś takim i śmieszy mnie jak ktoś się chwali, że się dostał na tą super hiper najlepszą imprezę przy okazji mówiąc ile on wydał na swoją furę. Dla ludzi z pasją oraz nieprzerośniętym ego polecam Reisbrennen. Całkiem inna liga samochodów, przy czym nikt nie pierdoli ile na nie wydał kasy.