Moderator: Organizator zlotu

Widzimy się w lipcu!
Tak jak wspomniałam w PW służę pomocą 

]

Razem od 27.01.13 

haha

omgwtf napisał(a):przyjechałbym specjalnie z NL na ten weekend ale narazie nic nie rezerwuje bo nie wiadomo, najwyzej może ktoś mnie przygarnie na nocke do domku hehe i się rozlicze z organizatorami na miejscu jak będzie taka potrzeba

Może ktoś weźmie laptopa i zrobi transmisje live, żeby można było z wami piwko wypić przy kompie 

A może do lipca ogarniesz to co trzeba przy aucie 

YoPiciowy napisał(a):O kutwa, wpadłbym, ale boje się projektem jechać taki kawał drogi, że w połowie wyląduje na lawecieMoże ktoś weźmie laptopa i zrobi transmisje live, żeby można było z wami piwko wypić przy kompie

YoPiciowy napisał(a):O kutwa, wpadłbym, ale boje się projektem jechać taki kawał drogi, że w połowie wyląduje na lawecieMoże ktoś weźmie laptopa i zrobi transmisje live, żeby można było z wami piwko wypić przy kompie

gosia_wwy napisał(a):A mogę zabrać ze sobą jeszcze osoby spoza forum? Jak wtedy wygląda opłata (noclegi + ognisko)?

gosia_wwy napisał(a):A mogę zabrać ze sobą jeszcze osoby spoza forum? Jak wtedy wygląda opłata (noclegi + ognisko)?

Powrót do KAC 2018 - Konwencja Amatorów Colta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości