Napiszcie mi proszę jakie macie foteliki samochodowe dla dzieci. Chodzi mi konkretnie o foteliki montowane tyłem do kierunku jazdy z przedziału wiekowego 0-18 lub 0-24.Szukamy fotelika, który musi pasować do dwóch aut. Problem tkwi niestety w dopasowaniu do mojego auta ze względu na gabaryty. Mam Colta CJ0.
Byliśmy w dwóch firmach, które zajmują się doborem tego typu sprzętów i niestety jest problem z dobraniem odpowiedniego.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam

. Najgorszy minus że Colt CJ0 nie ma systemu isofix i trzeba za każdym razem fotelik wiązać pasami , już nie mówiąc o każdorazowej gimnastyce ze składaniem oparcia. Jako że ja wygodny to nie mogłem sobie wyobrazić tych utrudnień . Kupiłem Lancera kombi , do tego baza Maxi Cosi Family FiX zamontowana na stałe i nosidełko Maxi Cosi Cabrio Fix montowane na klik i wypinane jednym przyciskiem . Rewelacyjna obsługa
. Jeśli u Was nie wchodzi w grę wymiana auta na takie z Isofix to mimo wszystko polecałbym te nosidełko Maxi Cosi Cabriofix bo jest super. Z tą różnicą że nie da się bazy zamontować i fotelik musi być wiązany pasami . Gratki i Pozdro