Panowie, to ja wezne transmiter, ma wejscie na Pen Drive i na Micro SD oraz na duzy adapter, wiec proponuje abysmy staneli autami z muza kolo siebie, wlozymy do jednego transmiter i z 3-5-7 czy tam 10 aut puscimy ta sama nutke ok ? Tylko warunkiem jest radio i antena samochodowa sprawna, podłaczona Efekt moze byc naprawde imponujący.. Gdy testowalem to 2 lata temu na 3 samochody to bylo jak na dyskotece
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
To niech ktoś poda dokładny adres miejsca w którym się spotykamy bo jeszcze tam nie byłem:P Aaaa i jeszcze jeśli jest możliwość nie śpieszcie się za bardzo z rozkręcaniem na miejscu bo możliwe że się spóźnie a nie chciałbym żeby mnie coś ominęło:P
O 15.00 wyjeżdżam z Cieszyna więc na pewno się spóźnie a madatu nie chce dostać;p
"Jeżeli zostaliśmy powołani do wielkich celów, to wezwano nas do ponoszenia wielkiego ryzyka."
"Zaciśniętą mam pięść dla tych co w ciągłej walce, dla tych którzy odeszli w górze dwa palce." http://coltmania.pl/viewtopic.php?f=19&t=286
hmm czy na miejscu mozna kupic.. w sobote o tej porze to jedynie po drodze w markecie raczej, ale moge Ci wziasc ze 3 kilo nie no mysle ze kazdy cos weznie wiecej, i pewnie jeszcze zostanie kiełbasy; p Ale wez jakas musztarde, ketchup, ew cos do picia jak masz miejsce
I popsuł niespodziankę... Haha ale to nic, powiem że nie wezmę bo będzie w aucie śmierdzieć itp itd. to się nikt nie zorientuje I WCALE nie będzie ich +- 30 I W OGÓLE nie ma mowy, fuuj !
Ja mam pytanie takie: jak będzie padało/lało wiało i bedzie zimno robicimy spota na upartego czy odpuszczamy ? O grillu wtedy można zapomnieć ale w razie czego macie jakieś miejsce inne do przeprowadzenia spota ?
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
Ja proponuje tak samo, ze jezeli bedzie naprawde lalo i zimnilo to pojedziemy albo na parking podziemny albo cos wymyslimy, a jak narazie to biore plandeke i nawet jak deszcz bedzie to grila nie odpuszcze ! cala zime na niego czekalem !!
Ja jednak nie przyjadę. Byłem pytać dzisiaj kierownika, czy da radę wyjść o 15 lub 16 w sobotę i powiedział, że nie ma takiej możliwości, bo jest sporo pracy. Także odpadam na 100%, eh :/.
Spot jest na 100% ? Żeby się nie okazało, że przyjadę i nikogo nie będzie i pojawię się tak gdzieś w okolicach 18 dopiero, bo mi jeszcze jedna sprawa wyskoczyła.
Ja bede z moją dziewczyną, chocbysmy mieli sami grila robic, chocby nie wazne jaki deszcz był, chocby koniec swiata mial byc.. KIEŁBASE UPIEKE i zdjecia ze spota będą ! xd wiec zapraszam
Honk ja raczej pojade. Bede jechal sam bo dziewczyna w pracy. Raczej poniewaz juz na poczatku pisalem ze mam w ten dzien popoludniu egzamin. Wiec jak sie uda wyjsc kolo 15 to sie zbiore. Jesli nie to nie. A Ty w koncu sam jakos dotrzesz? Bo ja sam widzisz nie chce Cie zapewniac ze moge Cie zabrac na poklad bo jeszcze nie wiem czy pojade
Czyly brać te jednorazówki ? Spotkanie o godzinie 16 ? Mam nadzieje ze sie wyrobie bo jeszcze przycinanie drzewa jutro mam karwasz twarz. Najwyzej przyjade spocony w stroju drwala
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
Wg onetu jutro ma być pochmurnie, ale nie padać. Ale za to dziś teraz ma padać i być bardzo zachmurzone, a ani nie pada, ani nie jest zachmurzone ani temp nie jest tak niska jak napisali O.o
A tak na marginesie, brat mnie namawia, żebym wziął jedną 'zabawkę' którymi handluje, może ktoś zreflektuje Mianowicie chodzi o takie kostki pluszowe na lusterka, coś tego typu http://allegro.pl/kostki-maskotka-pod-l ... 00468.html Są chyba czerwone, czarne, białe i niebieskie, cena to by było jakieś 12-13zeta, jutro mi powie dokładnie Ogólnie to on ma jeszcze trochę towaru tuningowego, więc gdyby ktoś coś to na pm, a parę kostek na jutro wezmę ze sobą, bo się uparł Tylko nie stwierdźcie, że ja tu jestem jakimś handlarzem, a colt to przykrywka!