U mnie z pracą zmiennie ,ale wiem ,że 29.10 jestem na dyżurze więc zostaje sobota 28.10. Z innej beczki :same spoty coltmanii mogą nie przyciągnąć ludzi spoza Wrocka ,a i pewnie z samego wrocka. Może by podpiąć się pod jakiś inny spot japońców? Są zloty grupy "it started in japan". Raz ,że będzie wabik dla Coltmaniaków żeby ruszyć tyłek,a dwa,że zawsze sie inne autka zobaczy
Kiedy człowiek naprawdę chce żyć to medycyna jest bezsilna
To samo napisałem na MitsuManiaki : Co jakiś czas spotykają się ludzie z JDM crew Wrocław (moich znajomych grupa na FB - https://www.facebook.com/groups/325167177885725/ ). Wczoraj byłem na takim spocie i rozmawiałem z Organizatorami. Możemy podbić się pod nich. Jedynie 2 Miśki były wczoraj (Galant i mój CZC). Pasuje Wam taki układ??
cyklicznie, do momentu aż nie będzie więcej chętnych dołączamy się do JDM Crew Wrocław. Co Niedzielę o 20:00 spotkanie jest na parkingu pod Kauflandem na Bardzkiej. Jak będzie więcej chętnych z Mitsu to będziemy organizować oddzielne spoty. W razie potrzeby 2 posty wyżej jest strona na FB tej grupy.
Nie no ewidentnie trzeba latać na spoty japońców i co najwyżej parkowac koło siebie Coltami,bo jakby miał być spot coltów ,to zapewne standardowo ze 2-3 z wrocka a i to wątpię Aczkolwiek mile wspominam udany spocik reaktywacyjny prawie rok temu
Kiedy człowiek naprawdę chce żyć to medycyna jest bezsilna