Nazwa spota na fb Zakończenie Sezonu Letniego Wszystkich Marek 2k17 SpotDay Łódź

Noweno napisał(a):Cześć, widzę że temat spotów coltów w Łodzi trochę upadł.. Więc może dacie się zaprosić na fanpage moich znajomych SpotDay Łódź. Kiedyś zbierali tylko włoskie marki, ale postanowili się otworzyć na inne marki. Może podjedzie ktoś od Was ? Ja sam szukałem jakiegoś colta dla siebie, ale skończyłem z golfem IV. Więc może dacie się innym nacieszyć japońską motoryzacja ? Zostawiam link https://www.facebook.com/spotdaylodz/ . Jakby coś jest też grupa. Gdybyście bali się że będziecie sami czy coś to poszukajcie golfa IV granatowego na łódzkich blachach i pytajcie o Grada będę na 99% w fullcapie z literką B lub ŁDZ. Najbliższy spot 29 września lokalizacja Ogrodowa 52 Łódź Przy Dawnej Fabryce Bawełny. Może wyjdzie z tego jakiś ciekawy projekt ? Do zobaczenia !
Nazwa spota na fb Zakończenie Sezonu Letniego Wszystkich Marek 2k17 SpotDay Łódź

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości