Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ Spoty ‹ ŁÓDZKIE
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

SpotDay Łódź

Odpowiedz

SpotDay Łódź

Postprzez Noweno » 5 wrz 2017, o 23:18

Cześć, widzę że temat spotów coltów w Łodzi trochę upadł.. Więc może dacie się zaprosić na fanpage moich znajomych SpotDay Łódź. Kiedyś zbierali tylko włoskie marki, ale postanowili się otworzyć na inne marki. Może podjedzie ktoś od Was ? Ja sam szukałem jakiegoś colta dla siebie, ale skończyłem z golfem IV :| . Więc może dacie się innym nacieszyć japońską motoryzacja ? Zostawiam link https://www.facebook.com/spotdaylodz/ . Jakby coś jest też grupa. Gdybyście bali się że będziecie sami czy coś to poszukajcie golfa IV granatowego na łódzkich blachach i pytajcie o Grada będę na 99% w fullcapie z literką B lub ŁDZ. Najbliższy spot 29 września lokalizacja Ogrodowa 52 Łódź Przy Dawnej Fabryce Bawełny. Może wyjdzie z tego jakiś ciekawy projekt ? Do zobaczenia !
Nazwa spota na fb Zakończenie Sezonu Letniego Wszystkich Marek 2k17 SpotDay Łódź
Gdzie żyjesz, co pijesz, Bałuty reprezentuj godnie
Noweno

Dostał piw: 0
Województwo: Łódzkie

SpotDay Łódź

Postprzez ślimak » 7 wrz 2017, o 20:40

Wiesz mało kto się z łódzkiego udziela. Ja sam niestety nie posiadam colta. Aktualnie jeżdżę bolą. Ale w łodzi raczej nie zawita.
Aktualnie szukam colta może coś znajdę. Ale miło z e napisałeś.
Obrazek
ślimak
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 43
Auto: CA1A with 4G63

SpotDay Łódź

Postprzez Noweno » 18 wrz 2017, o 11:47

Noweno napisał(a):Cześć, widzę że temat spotów coltów w Łodzi trochę upadł.. Więc może dacie się zaprosić na fanpage moich znajomych SpotDay Łódź. Kiedyś zbierali tylko włoskie marki, ale postanowili się otworzyć na inne marki. Może podjedzie ktoś od Was ? Ja sam szukałem jakiegoś colta dla siebie, ale skończyłem z golfem IV :| . Więc może dacie się innym nacieszyć japońską motoryzacja ? Zostawiam link https://www.facebook.com/spotdaylodz/ . Jakby coś jest też grupa. Gdybyście bali się że będziecie sami czy coś to poszukajcie golfa IV granatowego na łódzkich blachach i pytajcie o Grada będę na 99% w fullcapie z literką B lub ŁDZ. Najbliższy spot 29 września lokalizacja Ogrodowa 52 Łódź Przy Dawnej Fabryce Bawełny. Może wyjdzie z tego jakiś ciekawy projekt ? Do zobaczenia !
Nazwa spota na fb Zakończenie Sezonu Letniego Wszystkich Marek 2k17 SpotDay Łódź

UWAGA
Widzimy się na parkingu Łódź Fabryczna piętro -3 z racji że z pogodą ciężko trafić i nie chcemy zniechęcać staniem na zimnie i deszczu :)

Na wydarzenie zawita Romul's Videofilms także cała impreza zostanie nagrana :)
Gdzie żyjesz, co pijesz, Bałuty reprezentuj godnie
Noweno

Dostał piw: 0

SpotDay Łódź

Postprzez ślimak » 20 wrz 2017, o 19:59

Fajnie, że się odzywasz.
Jak będziesz miał jakieś nagranie z filmu daj znać chętnie oblukam.
Obrazek
ślimak
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 43
Auto: CA1A with 4G63

Odpowiedz

Powrót do ŁÓDZKIE

Powrót do Strona główna forum