Ja grilla i resztę mam Jeśli chodzi o jedzenie to zazwyczaj jest tak, że każdy coś tam dla siebie przywozi. Jednak ja zawsze mam trochę więcej w razie niezapowiedzianych gości Tak więc czy będziecie coś ze sobą mieli czy nie to i tak damy radę
Na CM od 12/01/2015, z Coltem 01/05/2014-22/09/2019
My z Irminą też już dotarłyśmy do domku Dziękuję Wam wszystkim za przybycie, fajnie że pojawiają się nowe ludziki na spotach Baaaaardzo miło było spotkać się również z tymi dawno niewidzianymi..oby kolejne spotkanie nie było za rok
Szkoda, że nie wszystkim udało się dotrzeć, jednak frekwencja ładna jak na czas urlopów
Fajna ekipa. Szkoda że nie mogłem przyjechać. Miło chociaż fotki pooglądać . Może następnym razem się uda . Stasiu jaki już duży . Pozdrawiam wszystkich
Witam. Z przykrością zawiadamiam że niestety odpadam że spotu w dniu dzisiejszym. Wystawili mi dyżur na zastępstwo i nie dam rady. Na następny już się tak nie dam wrobic w pracy. Pozdrawiam. Bawcie się dobrze i zjedzcie kiełbaskę z grilla za mnie. Trzymajcie się. Szerokości.
Chciałem z Wami pobyć. A teraz jak patrzę na zdj to mam czego
edytowano przez wiwi: scalono posty, proszę stosować się do pkt. 4.4. Regulaminu Forum "Jeśli chcesz coś dopisać do swojego postu, użyj opcji edytuj - masz na to 48 godzin."
My wczoraj dotarliśmy do domku dość późno dlatego już nie pisaliśmy. Dziękujemy za spota, za pyszne jedzonko z grilla i super, że mogliśmy zobaczyć się z Wami po tak długiej przerwie
gosia_wwy napisał(a):z tymi dawno niewidzianymi..oby kolejne spotkanie nie było za rok
Myślę, że będzie zdecydowanie szybciej
Fotek za dużo nie zrobiłem, ale podzielę się z Wami tym małym albumem