Jeśli mowa o miejscówce gdzie dojeżdża się od mostu nwm którego po płytach lub zaraz po zjeździe z bliższego Mostu Grota to wiem gdzie tam można zostawić auta przy trawce lub na trawce i do "plaży" jest kilkadziesiąt metrów. Kto ma niskiego Colta musi na płytach uważać i na zjeździe z nich bo ja nawet na seryjnym zawieszeniu przytarłem xD
Wczoraj znalazłem ciekawe miejsce kawałek od Warszawy na wale przeciwpowodziowym. Co prawda nie wiem jak wygląda kwestia legalności grilla czy tam odpoczynku w takim miejscu ale ogólnie ok. Dostęp do wody trochę ciężko ale odpocząć na słońcu spoko. Dropped Pin near Bug River
Miejsce fajne..tylko chyba trochę daleko. Ja chciałam proponować Zimne Doły (okolice Piaseczna) ale biorąc pod uwagę niedzielne wieczorne powroty trzeba liczyć się z korkami.
To sprawdzone miejsce..kilka razy tam byliśmy na spocie. Miejsce przygotowane podobnie do tego na Młocinach. https://goo.gl/maps/wUKKZJgRRLs
Na CM od 12/01/2015, z Coltem 01/05/2014-22/09/2019
Standardowo jak na tą porę roku grillujemy Dwa grille jednorazowe mam - pozostałość po ostatnim spocie Tak więc myślę że wystarczy jak każdy zaopatrzy się w jakieś mięsiwko na grilla
Zapraszam Wszystkich, również tych niezdecydowanych i nie wpisanych na listę
PS. Wiwi bardzo proszę o zmianę tytułu wątku. Dziękuję
Roxall nie pierdziel glupot. Widzimy się w Piasecznie i bez gadania proszę Ja też od siebie z Ochoty mam kawałek ale raz w miesiącu to i 100 km mogę zrobić żeby się z Wami spotkać
Dziękuję za miłe popołudnie. Miło było Wkońcu zjawić się na spocie i poznać fajnych i miłych ludzi. Postaramy się na następnym być już na dwie Colciny. Pozdrawiamy serdecznie. I czekamy na fotki. TĘTNIAK.