Kochani coltomaniacy, potrzebuję Waszej pomocy, niestety rozbiłam moje autko Szukam kogoś kto uczciwie by mi powiedział co jest do uratowania i co można cennego odzyskać zanim oddam autko do kasacji ... Jestem z okolic Warszawy ale nie mieszkam tu długo i kompletnie nie wiem do kogo można zagadać w tej sprawie, a nie chciałabym tak o po prostu zadzwonić po lawete i pozbyć sie mojego kochanego Misiaczka... Mam do niego straszny sentyment i na samą myśl o złomie mam świeczki w oczach Czy możecie polecić mi kogoś do kogo mogę zawieźć autko żeby je trochę rozebrać? Lub kogoś kto mógłby je oglądnąć i ocenić co się nadaje do uratowania? A może to w ogóle się nie opłaca i tylko zawracam sobie głowę? Co o tym myślicie? Z góry dziękuję za wszelką pomoc
W Colcie najbardziej ucierpiał zbiornik na płyn do spryskiwaczy Tak poza tym tragedii nie ma bo wracałam nim do domu ok 10 min i dojechał bez problemu.. Natomiast szkoda mi bardzo instalacji gazowej, bo miała niecałe 3 lata Wiem ze niestety nie można przełożyć jej do następnego Colta ale chciałabym spróbować sprzedać ją w częściach żeby chociaż kilka złotych odzyskać, poza tym autko stoi na felgach których na pewno na złom nie oddam, pod maską ma też zamontowaną rozpórkę, i jej też szkoda mi oddać na złom, chociaż nie jestem pewna czy nie ucierpiała... I szczerze mówiąc nie wiem co jeszcze dałoby się uratować żeby waga auta nie zmniejszyła się poniżej 90% , ale za bezcen go nie oddam proszę Was też o wyrozumiałość, bo jestem kompletnym laikiem w tym temacie ^^ fotki zapodaje poniżej, niestety nie mogłam podnieść wyżej maski więc wewnątrz niewiele widać
po co go złomujesz skoro to ukochany misio ? . spokojnie jest do zrobienia niedużym kosztem . maska zderzak halogen błotnik lampa zbiornik . nie majątek . a jeśli jesteś zdecydowana złomować to mogę rzucić okiem i co nieco podpowiedzieć co się nadaje do wyjęcia . jak lpg sekwencja to sam mogę odkupić
Misio ukochany, był ze mną przez 7 lat, wysłużył się bardzo, ale kilka rzeczy mi w nim brakuje - najbardziej ABS-ów i klimy ^^ skoro mogę dołożyć parę groszy i kupić CJ0 z wyższego rocznika to chyba wybiorę tą opcję... Mam tylko nadzieję że znajdę następnego Colta z duszą ludinho1 napiszę więcej szczegółów w wiadomości