Siema! Chce się w końcu do Was wybrać, więc postanowiłem zaplanować spota Korzystając z okazji i spota JDM Poznań proponuję spotkanie w galerii Pestka 11.03.2017 o godzinie 18. Jestem ciekaw jak to u Was wygląda jeśli chodzi o japońską społeczność, bo niestety we Wrocławiu o tym się nie przekonam . Jestem otwarty na Waszą krytykę i pomysły
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Z wyprzedzeniem informuję, że miejsce spotu JDM na 95% zmieni się (z przyczyn niezależnych od organizatora) na parking w King Cross Marcelin. Wiadomość ta zostanie jeszcze potwierdzona.
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Dokładnie. Organizatorzy będą wcześniej (nie podali o ile wcześniej), żeby poustawiać auta markami Mati_z - to go przestaw, żeby nie stał pod znakiem zapytania
Planujemy wyjechać z Wrocławia około 16 i powinniśmy być około 19. Spota ustawiłem na 18, ale nam będzie ciężko pojawić się o tej godzinie. Dogadajcie się między sobą o której