Mam cari 1.8gdi 4x114,15'' szerokosc 6'' ET44 i szukam do siebie kapci.. i felg i opon..
znalazlem na tablicy, kola ktore byly w Space Star.. tam ET jest 46 wiec doloze dystanse i bedzie grało. Szerokosc sie zgadza. rozmiar tez.. rozmiar tamtych opon to 195x50x15. Z tego co ustalilem z panem który chce je sprzedac nie maja zadnego obtarcia a opony przejechaly 200km i auto sprzedał..
http://tablica.pl/oferta/felgi-alu-15x4x114-3-nowe-opony-okazja-CID5-ID2vlAH.html#29161f7aaa;r:;s:
Strasznie zalezy mi na czasie, bo chcialbym juz sciagnac zimowe butki i zalozyc cos pozadnego. Jak obliczylem pan chce 900zł za nie czyli wychodzi po 118zł za felge, i za opone. 118x 8 daje nam 900zł do tego doliczam koszt wysyłki ktory pragne ustalic dzieki wam ale to za chwile. Najpierw chcialem po nie jechac, to by bylo 1200zł z paliwem, i mial bym wszystko jak na dłoni, lecz niestety dziadek jest sponsorem i on nie rozumie ze nawet z kosztem paliwa bedzie taniej niz mial bym kupic NOWE Alumy i NOWE opony na miejscu..
Mysle ze z grubsza opisalem problem. Teraz pytania.
Okolice przerowska, kto sie orientuje, jakiego kuriera by polecic panu, który tak jak ja, nigdy nie wysylal nic, a szczegolnie takiego gabarytu, ile by to kosztowalo, i jak bespiecznie sprobowac to zalatwic?
Czy rozmiar tych opon 195x50x15 nie bedzie za duzy do Cari 1.8gdi 2000r 90kw
Czy macie jakies dobre argumenty aby przekonac dziadka?:P
Jesli zle temat wrzucilem to prosze o przesuniecie