Pewnie zdążyliście już przeczytać, że pomysł z organizacją zlotu wyszedł ode mnie.. myślałam troszkę nad całokształtem tego co udało się nam wspólnie z Małą Czarną, Danielem, Aquariusem, EMPEGERO oraz MĘŻEM MOIM NAJKOCHAŃSZYM zorganizować i stwierdzam, że to jeszcze nie był szczyt moich organizacyjnych marzeń, nie wyszło do końca tak jak sobie to wymarzyłam dlatego nie wykluczone, że jeszcze coś zorganizujemy
EMPEGERO i Aquariusowi za pomoc przy organizacji zlotu, za większą otwartość i cieplejsze podejście
Mała Czarna i Danielo za to, że daliśmy radę, za Waszą gościnę, za szczery do bólu uśmiech Oli oraz za wszystkie pyszności i pomysłowość Daniela
emisłodka za uśmiech, pozytywne nastawienie i chęć do wspólnej zabawy
wiwi i Terminus za to, że jesteście! Wiwi podziwiam Twoją odwagę
Macieekg i Iwona bardzo dziękuję za przedzlotowe odwiedziny. Miło, że przejazdem chciało się Wam nas odwiedzić, że o nas pamiętaliście
REKSIO i Wiktoria mega pozytywni ludzie:) cieszę się, że byliście
Xiao7 i alien_exe moi fotograficzni rywale
Dylan i Benek śmieszki nasze dwa
Roxal ja wiedziałam, że uda Ci się do nas dotrzeć!
wikol i Malwinka miło było poznać Waszą historię
eddie19 auto ładne ale posprzątaj bo chyba nikt nie miał takiego bałaganu w środku a do każdego auta zajrzałam
Łysy59 zbóju nikt tak nie sędziuje jak Ty
Milence i Kubersonowi również dziękuję za większą otwartość i cieplejszej podejście
Major i MuRzynowy uwielbiam Was razem
gosia_wwy już wcześniej wspominałam - jesteś the best! Nikt z taką gracją jak Ty nie otwiera flaszki
Tomchućk Wizer RoXall, że udało mi się wyciągnąć Was do tańca ;P liczę, że następnym razem będzie więcej chętnych do rozruszania nóżek
Limonekjr Kocham Cię Ty wiesz! Gdyby nie Ty nie byłoby mnie tu. Mężu wszystko dzięki Tobie
Na koniec chciałabym pogratulować wygranych i podziękować za wszystkie głosy oddane na moją skromną osobę i śliweczkę
Mam nadzieję, że nie zamęczyłam Was zdjęciami ani nikogo nie uraziłam... wybaczcie ale uwielbiam robić (w ogóle) ludziom zdjęcia, uwieczniać uśmiechy, zmarszczki w kącikach oczu, łzy szczęścia, zabawne sytuacje
Jeszcze raz wszystkim pięknie dziękuję za wspólne 3 a nawet 4 dni !
Do zobaczonka niebawem