Hej!
Wymieniam olej u mechanika, ale chciałbym się zaopatrzyć w jakiś rozsądny filtr paliwa. Co polecacie? Jaki w ogóle model powinienem szukać? Nie mogę nigdzie znaleźć symbolu.

dostęp łatwy nie jest to fakt , a zapieczone połączenie to drugi fakt, ale ogarniam bez większego problemuDylan napisał(a):Niby filt powierza wymienia się co wymianę oleju. Powiem Ci, że wymiana filtra paliwa nie jest łatwa ze względu na dostęp do niego. Mój mechanik podjął się tego, ale powiedział po robocie nigdy więcejDopowiem, że dwóch wcześniej odmówiło mi wymiany tego filtra ze względu na dostęp.
Rychu zapomniałeś dodać 3 punktu zapalnego jakim jest brak iskry. połowa mechaników nie radzi sobie z nieodpalającym coltemRysiek napisał(a): To takie dwa zapalne punkty które odsiewają Mirków i Januszy od prawdziwych mechaników w temacie Colta.

Dylan napisał(a):Niby filt powierza wymienia się co wymianę oleju. Powiem Ci, że wymiana filtra paliwa nie jest łatwa ze względu na dostęp do niego. Mój mechanik podjął się tego, ale powiedział po robocie nigdy więcejDopowiem, że dwóch wcześniej odmówiło mi wymiany tego filtra ze względu na dostęp.
Powrót do CJ0-CJ1A-CJ2A-CJ4A - Dział techniczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość