NO! spot u Marungów się udał, kto pamięta ksywki ten, niech wrzuci listę. Ja dziękuję za wspaniały weekend i do następnego razu, a poniżej obrazki. https://goo.gl/photos/5WDDqWtCPpFjo7U38
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
"Gdy emocje już opadły..." Spot spot i po spocie. Chciałem podziękować wszystkim gościom za odwiedziny, jednym bardziej a jednemu mniej... jednak wszystkim podziękować. Miło było:) do rychłego...
edytowano przez wiwi: przeniosłam tutaj posty z innego wątku. Ten post może być w takim razie mylący, ale go zostawiam.
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Super chałupka i otoczenia. Przypomina mi się jak u mnie na początku też było takie ściernisko i gołe pole. A teraz już zarosło, że część chaszczy trzeba wycinać. Bardzo chcieliśmy przyjechać, ale tak się akurat złożyło że w ten weekend miałem 5 imprez z czego 3 jednego dnia
Czekaj, tak patrzę, te kwiatki rosną tam gdzie zakopaliśmy Wariata??