Ja już na zimówkach do tego colt dostał nowe amorki z przodu i nową plecionkę czyli łącznik elastyczny . Mogę na spocik się wybierać nawet w największe śniegi . Może by tak jakiś spocik w Lublinie zorganizować ?? proponuję o 15 w niedzielę miejsce do uzgodnienia
Widze chyba niema wiecej chetnych szkoda,ale moze sie ktos jeszcze chetnt sie znajdzie...Chcial bym tez zaprosic wszystkich na spot miedzi regionalny ktory organizuje w naszej okolicy beda coltmaniacy z calej polski,wiec my jako gospodarze powinnismy pokazac sie z jak najlepszej strony czyli w licznym skladzie.
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Hej. Dano mnie nie było bo miałem troszkę urwanie tyłka, ja na chwilę obecną jestem off ze względów finansowych, wiadomo święta prezenty, opłaty ble ble natomiast intensywnie rozmyślam nad kuligiem w Krasnobrodzie powinno coś z tego wyjść
Potwierdzam byłem i świetnie się bawiłem. Warto jeździć do Zamościa, gospodarze fajne atrakcje przygotowują, ahh te imprezy do rana :hyhy: byliśmy też na fajnym stoku na którym dało się całkiem miło pośmigać
A co do nagrody za frekwencje to polecam świetnie trzymają, Łukasz ma cały garaż tych kubłów, co 5spotów zaliczonych daje kubła :rotfl: