Spoty coltowskie nam coś w łódzkim nie wychodzą....na spotach wszystkich marek też nie pokazują się Colty,na dwóch illegalach byłem i bylem tylko ja ...
byles na.illegal night 5 to wiem a kiedy byl 6 bo ja bylem na illegal night 4 jeszcze otwieralem temat jesli chodzi tytul powinien byc Ilu nas jest w lodzkim bo spoty w lodzkim to nie tylko ludzie z lodzi taka moja mala poprawka
To możemy sie naprzykład spotkać ktoregoś popołudnia ? W tygodniu np. ? Nie koniecznie w Łodzi ale żeby każdy miał w miarę łatwy dojazd chociaż żeby nas było z 6 pewnych aut albo i 10
Ja jak na zlosc kiedy jest illegal pracuje i lipa z tym wszystkim. Raz sie udalo byc na illegalu i bylem jako jedyny coltem Shark mial,bym okazj Cie poznac na spocie w czarnocinie ale niestety Cie nie bylo.
Wiec tak ja daje info na illegal 31.10.2015 jest X edycja illegal night. Tam mozemy sie spotkac tylko fajnie bybylo gdzies sie zgadac w lodzi i razem kolumna tam dojechac zeby to colty byly kolo siebie zaparkowane. Kiedy bedzie ten spot JDM lodz ?
Zapraszam chętnych na spoty JDM Łódź, jest mi przykro że tyle energi wsadziłem w CM Łódzką i nikt tego nie pociągnął dalej. Ale to już wasza sprawa
Jak pisałem ja i Mariusz, zapraszamy do nas. Mocno kumpelska ekipa ogromna róznorodność samochodów azji. Od starletek po Lexy limuzyny. Widzimy się co czwartek czasami i w niedzielę w różnych lokalizacjach podawanych na FB. Dziś za godzinę jestemy na Sukcjesji na samej górze.
FB grupy, należy poprosić o dołączenie. Jak coś napisanie mi tutaj PW z Swoją nazwą na FB a szybciej dodam. Dobrze pilnujemy prywatności przed przypadkowymi ludzmi https://www.facebook.com/groups/1389524717988066/