Witam wszystkich Na imię mam Grzegorz, a forum odwiedzam od jakiegoś tygodnia w celu poczytania o tych maszynach. No ale przyszedł czas się zarejestrować, bo i samochód zakupiony Oczywiście jest to Colt CJ0 z 1996r z motorem 1.6l. Mam nadzieję, że spotkamy się na jakimś najbliższym spocie
Właśnie widziałem, ale niestety się spóźniłem :/ Ogólnie jestem osobą raczkującą w kręgu Colta więc jakbym trzasnął jakieś gafy w nazewnictwie to mnie poprawcie Troszkę nad blacharką trzeba popracować, ale to dopiero na wiosnę. Wszystko na spokojnie. Na ten moment mam tylko to zdjęcie, ale myślę, że jutro coś więcej dorzucę
wygląda świetnie ten colt. zajebiście mi się podoba przedliftowy colt z poliftowymi lampami i teraz się przekonałem że robię taki manewr w swoim. do tego maska pójdzie w carbon i będzie kosior
Mi osobiście bardziej się podoba polift ale to może przez to że takowego posiadam :p ta Twoja opcja na serio jest kozak, świetnie się to komponuje mam nadzieję że zakochałes się tak samo w czerwonej bestii jak ja w swoim żółtym samuraju bezawaryjnosci życzę
Na ten moment jestem zauroczony Bezawaryjność z pewnością się przyda, więc dzięki Jutro postaram się dorzucić więcej fotek, bo teraz jak wracam z pracy to wszędzie ciemno :/ A jutro pojadę przerejestrować to i coś ogarnę