ludinho1 napisał(a):...tam się zarabia o zgrozo 1600zł więc pracownicy nie mają wiele do stracenia....
Ale brednie piszesz, nie mają wiele do stracenia?? a jak to samotna matka ma 3 dzieci i to jej jedyny dochód???
ludinho1 napisał(a):...tam się zarabia o zgrozo 1600zł więc pracownicy nie mają wiele do stracenia....

ludinho1 napisał(a):następna sprawa to administracje i czynsze po 500-1000zł za mieszkanie. to są miliony złotych miesięcznie z jednego dużego bloku. a pomalują klatkę raz na 10 lat?? czy wymienią windę ??. gzdie te pieniądze są??.
ludinho1 napisał(a):\to ja się pytam qrwa gdzie są moje i milionów ludzi podatki płacone miesiąc w miesiąc.
ludinho1 napisał(a):się zaczyna rozkmina hehe. samotnej matce z 3 dzieci państwo powinno dać pieniądze żeby nie musiała targać palet w markecie

EMPEGERO napisał(a):Ja tylko mam nadzieję, że Duda nie spełni większej części swoich obietnic..

Gero a to skąd wiesz?. Zwróć uwagę że to był główny argument kampanii PO przeciw Dudzie. A skoro media kłamią (moim zdaniem to jest niestety fakt) nie mówiąc już o wpisach internetowych których w ogóle ja nie czytam. Kółko się zamyka. Jeden psioczy na drugiego a my zwykli obywatele nie mamy mieć prawa wiedzieć jaka jest prawda.EMPEGERO napisał(a): Duda naobiecywał rzeczy, których nie da się spełnić przy zachowaniu poziomu naszej gospodarki

EMPEGERO napisał(a):Bonsao, już się zdążyłem domyślić, że bardzo poważnie podchodzisz do tego co wyczytasz w komentarzach portali informacyjnych. Zwróć uwagę, że połowa z nich to są te same nicki, które sobie dorabiają wpisami zamawianymi przez partie polityczne - tzw. zawodowi komentatorzy.
I na koniec proszę, żeby mnie nie wrzucano do worka ze wszystkimi pelikanami, którzy na przemian głosują na tych samych z nadzieją głupiego, że będzie lepiej. Bo nie popieram w tej chwili żadnej partii, która jest w sejmie. Każdy miał swoją szansę się wykazać i każdy ją zmarnował. Niepokoi mnie to (bo do "bólu tyłka" jeszcze daleko), że w tej chwili rośnie poparcie najgorszej partii z tego całego bagna. Partii w której jest najwięcej fanatyków religijnych oraz oszołomów, którzy powinni być poddani badaniom u psychiatry.

EMPEGERO napisał(a):To znajdź aktualną.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości