wiwi napisał(a):Puszku Morelowy - spot był o 15:00, a nie o 14:00
Godzina była OK, to serwer chodzi wedle czasu ... w Telawiwie?? Casablance??
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Dzięki gosia_wwy za organizację, oraz Wam wszystkim za obecność i dobre humory niezależnie od humorów pogody. Grille jakieś nieśmiałe dziś były i zimne, ale wspólnymi siłami udało się je w końcu rozgrzać. Już zdążyłem zapomnieć jak bardzo lubię mięsko z grilla i potrzebuję go więcej.
Kuba!!! Nie pisałam bo byłam pewna że nie uda mi się dojechać. Okazało się ze udało nam się wyrwać wcześniej z urodzin mojej chrzesnicy wiec poszłam za ciosem i choć na końcówkę spota postanowiłam przyjechać z cicha nadzieja ze jeszcze będziecie ale niestety.. no mam nadzieje ze następnym razem poznamy nasze szkraba ze sobą:-)
jak byś napisała że bedziesz to bym Maciusiowi oczka zapałkami podparł Krysia ładna po mamie, Maciuś niebieskie oczy po tacie to może coś z tego będzie.
kuba!!!, pamiętaj tylko, że Michaś tak łatwo Krysi nie odpuści, tym bardziej jeśli jest podobna do mamy Bardzo miło było was znów zobaczyć, zarówno tych z większym stażem jak i nowe twarze. Całej naszej trójce bardzo się podobało i myślę, że do zobaczenia następnym razem.
Heh jak wróciliśmy do domu po spocie to padliśmy niczym pies Pluto pod płotem tyle, że my na łóżko i oczywiście dzisiaj dopiero sobie uprzytomniłam, że wypadałoby podziękować za spota. Pomimo kiepskiej pogody bardzo dobrze się bawiliśmy dziękujemy i mam nadzieję, że do zobaczenia!!
biały galant GTI--> Bzykusiek [*] Proton 418 LRS coupe --> Ponton. Mój Królewicz [*] Mitsubishi Mirage 1995 Coupe --> Mirosław
Hehe ja już to mam normalnie przed oczami jak na zlocie Krysia będzie szalała z cała reszta naszego nowego pokolenia colt maniaków starsze pokolenie za nimi nie nadążyć jak się rozbrykają:-) mam nadzieje ze następnym razem uda się nam przyjechać wcześniej by Krysia mogła poznać tych coltmaniowych przystojniaków:-)