Dałbym "lajka" za to co napisałeś, ale nie ma takiej opcji tutaj... Czas spędzony z rodziną, i dobrze spędzony czas - więcej niż bezcenne. Szacunek Tov
Ja również spędziłem Sylwestra niestandardowo , bo z Coltmanią!!! ...i wcale nie żałuję, bo było bardzo fajnie...Ci co powinni, to wiedzą
...a Nowy Rok, również był inny niż wszystkie i spędzony baaardzo przyjemnie (prawda Fador)!!!
Popieram w 100% słowa Gero i wiwi...każdy robi to co jest dla niego w danym momencie odpowiednie...bez względu na to czy jest to Sylwester, Wigilia czy jakieś inne święto
Tak więc - wszystkiego najlepszego dla wszystkich bez wyjątku
Patrząc na doświadczenia ostatniego roku to ja Wam przedewszystkim życzę zdrowia.
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Wszystkiego Najlepszego wszystkim, Ja z Kaśkiem, kumplem i kumpelą pojechaliśmy na stok na narty lekko było zimno a luda na stoku mniej widziałem w spodku na imprezie Pozdrawiam i znowu młodsi o rok jesteśmy
Ja byłem z dziewczyną i znajomymi w Wiedniu . Mega wyprawa , 5 dni odskoczni od szarej polskiej rzeczywistości . Colciszon ogarnął w sumie 1800km bez większego problemu . tzn jeden mały był , na granicy A/CZ elektryka LPG postanowiła odpocząć i wracaliśmy 650km na uruchomionym lpg na moim partyzanckim patencie . Życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku , Zdrowia ,szczęscia i pieniędzy