Witam was wszystkich! Proponuję spot pod Milenijnym we Wrocku 12.12 (piątek) godz. 20:00. Tym razem spot bez gokartów, kręgli itp. Jak dopisze pogoda to i będzie można pojechać gdzieś i się poślizgać ! Uważam, że godzina jest odpowiednia, gdyż wszyscy mogą wypocząć po całym tygodniu, a na wieczór spotkać się i powymieniać kilka zdań nt. naszych wspaniałych samochodów . Co wy na to?
II v-ce Mistrz Rajdowych Mistrzostw Wrocławia 2016 w klasie "2" II v-ce Mistrz Wrocławskiej Ligi Time Attack 2012 w klasie "0" II v-ce Mistrz Wrocławskiej Ligi Rajdowej 2012 w klasie "0"
Damian, wiem o tym, tylko czasem tej godziny nawet brakuje a na dodatek jest zimno Przy tarczach i klockach z tyłu chciałbym zrobić też linki, żeby za jednym razem wszystko ruszyć.. tylko zawsze jest jakaś wymówka.
ale przecież Wikol mi jeszcze jest dłużny przejażdżkę Tak jak śmigałeś Loganem pod milą to ja teraz chce Fiestą
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Krasusek coś tam wspominał o jakichś białych workach za 25zł, że dostawa z zakopanego.. To chyba śnieg, no bo co innego w workach może przyjechać z gór?
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993