Wykorzystalibyśmy zdjęcia Coltów, które wysyłaliście wcześniej na konkurs oraz te z fp Coltmanii, bo tam też są ciekawe fotki.
Podejrzewam, że znalazłby się na forum jakiś grafik, który pomógłby mi ogarnąć część projektową, a całą resztą zająłbym się już sam.
Druk ogarnąłbym we własnym zakresie, bo pracuję w agencji reklamowej, a co do wysyłki to jedna paczka na region, a tam już wiadomo, że dacie radę się podzielić tym(chyba, że ktoś będzie chciał indywidualnie to też się ogarnie). Co do ceny... wiadomo, jeśli znajdzie się charytatywny grafik to płacimy tylko za druk, co przy 12...ba, 13 planszach też nie jest takie mega tanie, ale wiadomo, że im więcej zamówimy tym mniej zapłacimy, dlatego chciałbym wiedzieć co o tym myślicie i kto by reflektował na taki kalendarz(poniżej lista).
Powiedzcie mi też, czy wolicie na każdy miesiąc innego Colta czy może jedno duże zdjęcie jakiegoś Colta, a do tego 2 mniejsze innych Coltów?
Wpisujcie się proszę na listę(w nawiasie ilość na jaką reflektujesz), a ja na dniach podam jakie ceny przy jakich nakładach moglibyśmy mieć.
1. eddie19 (2)
2.
3.
4.
5...

Oraz direct link (HQ)