Witam tych z którymi nie miałem jeszcze przyjemności... Chodzę do szkoły w Świdniku i spacerując po mieście, czy też jeżdżąc kotem napotykam wiele Coltów, ciekaw jestem ilu z ich właścicieli jest na forum, a ilu wogóle ma o nim pojęcie...? Możecie się tutaj udzielić...?
Kolejną sprawą, a raczej pomysłem z tym związanym jest akcja z wlepkami Już tłumaczę Polegało by to na tym aby zachęcić jak najwięcej ludzi do zajrzenia i wypowiadania się na naszym forum. Zrobilibyśmy naklejki z jakąś fajną grafiką i hasłem zachęcającym do zajrzenia na forum np. "Masz Colta? Wejdż na coltmania.pl i dowiedz sie o nim więcej!" lub coś w ten deseń ... Nie duże, ale rzucające się w oczy I gdy przypadkowo zobaczylibyśmy jakiegoś Colta na jakimś parkingu to wlepialibyśmy taką naklejkę mu na szybę... Łatwo zdrapać, nie denerwuje.... A mogło by zachęcić bardzo dużo ludzi nie tylko z naszego województwa do dołączenia do naszego grona... W końcu im więcej, tym lepiej. Co o tym sądzicie? Ciekawy pomysł?
Najlepiej żeby jak najwięcej ludzi się wypowiedziało na ten temat
Lucas napisał(a):Kolejną sprawą, a raczej pomysłem z tym związanym jest akcja z wlepkami
Co do wlepek to nie jestem jakoś przekonany do tego, ja bym się wkurzył raczej jakbym zobaczył coś takiego na szybie, lepiej zrobić wizytówki albo zamówić jakoś więcej od Kampiego i wkładać za wycieraczkę