Witam ,Jestem nowy z Okolicy Nałęczowa. Na chwilę obecną muszę doprowadzić mojego "nowego" colta do stanu używalność. Ale na Forum postaram się być jak najbardziej Aktywny Pozdrawiam
Witam, z przyjemnoscia wybralbym sie na spotkanie multicoltow Niestety problem polega na tym, ze jak ja jestem w Polsce to Colta w Polsce niestety nie ma.... no i klops.
Tak czy inaczej gadu mam zawsze na zolto wiec jakby mnie nie bylo na forum to zawsze w kontakcie.
Siemano, ja zwe się Przemek i także jestem świeżym posiadaczem colta. Do niedawna wierny VAGom dziś posiadam furki z obu stajni i żadnego bym nie oddał Na forum jestem raczej aktywnym użytkownikiem, aby się trochę rozkręce:)
Witam, jestem Łukasz (trochę wariat - dzięki Łukaszu za zaproszenie regionalne ) i czasem wożę się Coltem mojej Lubej. Póki co, jak widać z profilu, przebywam częściej w Wawie jak w Lublinie, choć bardzo żałowałem, że Luba w ostatnią niedzielę pracowała, bo byśmy na międzyregionalny spot w Delfinie mogli dotrzeć... Colt Lubej to Z34A z 2009 r., trochę modzony (bo już nie podstawowa wersja, a z kolorowymi lusterkami, halogenami oraz czujnikami parkowania - elektronika all by myself, na lakierowanie za cienki w uszach jestem ), ja sam jeżdżę niemieckim barachłem i póki co nie zamierzam go zmieniać, bo sprawia mi mnóstwo frajdy z jazdy (coś jak dla Was Colt Ralliart)
W Lublinie raczej bywam, jak mieszkam - stąd ciężko na mnie liczyć w kwestiach spotów, ale nic nie jest wykluczone Jeśli byliby chętni na wspólny weekendowy (1-dniowy) spot narciarski jak będzie śnieg (ok. 35 km na południe od Lublina) lub latem na kajaki na Roztoczu, to pewnie też z Lubą byśmy się podłączyli (Luba na nartach dopiero się uczy, więc jak ktoś miałby ochotę, to mogę pokazać co i jak). Problemów mechanicznych także liznąłem nieco (raczej nie w Mitsubishi, ale coś jednak każde auto ma ze sobą wspólnego), tak więc w tej materii na pomoc zdalną (lub na miejscu jak będę) możecie liczyć - pw jak najbardziej działa, pocztę sprawdzam min. raz dziennie. O mnie chyba tyle - Colt Lubej jeszcze swojego wątku nie ma, ale moje manuale już na forum są (jakby ktoś chciał pójść w moje ślady).