Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
BeWu napisał(a):Tomchuck, zaproponuj inne rozwiązanie. Np. spot u Ciebie, możesz napuścić wody do kanału i zrobić jacuzzi i wówczas może być nawet piątek
To ja już mam pomysł na taki spot, będzie fajna zabawa... każdy dostanie kawałek papieru ściernego, klocek i będziemy zdzierać lakier z fto kto jest chętny zapraszam codziennie od 7 do 22
Co do sobotnich spotów to jakoś tego nie widzę...ludzie balują, robią domówki ze znajomymi itp. a w niedziele można się wczesniej spotykać, wtedy nie siedzi się do późna, z resztą do której sie siedziało przeważnie w niedzielę? do 21 max 22, chyba nikt tak wcześnie nie chodzi spać. Chociaż w sumie moje zdanie narazie możecie pominąć, bo mogę nie mieć czasu z racji pracy w warsztacie. odcinam sie od wszystkiego na dobre 2 miesiące
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
To proponuję zrobić spota 18 października tak na 14-15. Empegero zdąży się najeździć i wszyscy będą zadowoleni. Tylko ktoś będzie musiał podjechać po nitrusa
Ja mogę podjechać, staram się teraz jeździć jak najwięcej. Tylko uwaga, mam zerowy komfort jazdy. Jeśli wolisz nitrus kogoś z klimatyzacją lub chociaż nawiewem, to ja odpadam
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Sorry, panowie ale ja rezygnuję... szczerze to nie mam czasu, każdą chwilę teraz muszę poświęcić na składanie auta... I nie ma w tym przesady , że np. jeden dzień mnie nie zbawi... Wierzcie mi... zbawi.
4 października (sobota) - GERO 11 października (sobota) - tresorex, bewu, nitrus, Schizo, mati_z (+ aga_z), WojtaZ 18 października (sobota) - tresorex, bewu, nitrus, Schizo, mati_z (+ aga_z), GERO (do 17:00), WojtaZ 25 października (sobota) - bewu, Schizo, mati_z (+ aga_z), WojtaZ
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Gero wyślij priva do nich i do innych co przyjeżdżają na spoty od Was bo znając życie obudzą się dzień przed alboo co gorsza dzień po spocie ma być duża frekwencja bo ja będę (taka mała międzyregionalka) haha
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."