Jak będziesz o 13:00 to 30 minut mi starczy na dowiezienie nas z powrotem na spot BeWu nie przepadł tylko się rozchorował (patrz PW).
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Tak jak mówię Dlatego taki parking najbliższy jest przed Giantem jak się patrzy na wejście do Kinepolis to trzeba się odwrócić w prawo i widać taki duży napis i duży szary sklep, przed nim jest parking, na którym na 99% będzie miejsce dla wszystkich
To wiem, ale skoro jest parking pod kinepolis to pewnie można tam wjechać, pytanie tylko czy rogatka jest na kartę czy na bilecik jak parking przed kinepolis?
Czas dobry przed 11 powinienem być w tym całym radzewie wiec rozładujemy się tam na spokojnie pójdę z szefem pogadać i potem zadzwonię do BeWu będę na czas
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."