No i moja obecnośc stanęła pod znakiem zapytania... wszystko zależy od pogody. Jesli będzie ładnie, to niestety musze lecieć do domu, bo mam pilną robotę. Więc mam nadzieję że będzie pochmurnie i deszczowo
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Streszczenie wieczoru. Wracając do domu widziałem chłopaka w chustce (opasce) na czole. Ciekawe co pod nią miał?
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Proszę o wybaczenie, że tak szybko się zawineliśmy - musieliśmy jeszcze podjechać do znajomego do browaru Do której siedzieliście? BeWu nadal był wredny i niemiły ale dzielił się bułkami?
Ups... Pomyliłem się myśląc że spot jest dzisiaj... Ale wtopa. Mogę pewnie żałować że mnie nie było... obym nie popieprzył daty z wyjazdem na hamownie...
nic tak nie łamie ludzkich barier jak porządny wręcz solidny baseball