Widzę, że powstała nowa tradycja Ja niestety swoim autem nie mam co się pokazywać na takich imprezach, ale gdybyście nie mieli kiedyś pomysłu na spot to możemy zrobić grilla pod dużymi akademikami polibudy Jest gdzie stanąć autem, a i miejsc do siedzenia w wakacje nie brakuje. BeWu i Danielo kiedyś byli więc mogą potwierdzić, że miejscówka dobra
Był: Colt CA1A (2010-2014) Jest: Galant EA5A SE (2014-...)
Grille są przy tych małych, ale przy tych dużych koło TVP zostały ławeczki więc można tam się rozstawić ze swoim grillem Ja teraz jadę na weekend do domu, ale później może być więc zadeklarujcie się, a ja postaram się dostosować
ja od czwartku 12 sierpnia do końca sierpnia będę z moim synkiem leniuchować pod namiotem na Pojezierzu Drawskim więc nie dam rady bez względu na termin..
Byłem i potwierdzam, smacznie, dobra obsługa, miłe kelnerki i jak dobrze usiąść, jest free wifi
23 sierpnia (sobota) - gajor, schizo 30 sierpnia (sobota) - tresorex, omgwtf, gajor, tomchuck, schizo, BeWu
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
według mnie, mamy wszystko jasne... spot 30 sierpnia, pozostaje do ustalenia tylko godzina. Ja jestem w pracy od rana, więc najprędzej zjawie się o 16.
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Po przeniesieniu mojego posta do nowego tematu trochę urwał się kontekst ale nieważne Mi w sumie bardziej pasuje 23. niż 30., bo od 29. zaczynam urlop, ale jako organizator postaram się być Myślę, że o 17 można zacząć, żeby Ci co pracują mogli spokojnie dojechać. Oby tylko pogoda dopisała