Teraz coś z Volvo. Na moje przypomina przodem, a dokładniej dokładkami pakiet stylizacyjny Hamanna z BMW X6, przednie lampy designem (bardziej chodzi o "wnętrzności") przypominają Porschę Panamerę Turbo S. A tył? Nie wiem czemu, ale lampy przypominają przedłużone lampy z Octavii, a zderzak BMW X6M
Dobrze rozpoznawalny, fakt Ja tylko napisałem, jak wg. mnie to się prezentuje Ale sam spójrz. Jakbyś uciął lampy na wysokości linii nad "XC90" to wychodzi to : w moim odczuciu rzecz jasna
Myślałem że pójdą w stylistykę bardziej przypominającą nową gamę modelową. Myślę jednak że nie wyszło to MX-5 na złe, wygląda ekstra. Ciekawe jak będzie wyglądała Alfa Spider, która ma być bliźniakiem tej Mazdy? Chyba że coś pomieszałem
A właśnie miałem napisać że tył przypomina mi alfę... teraz już wiem dlaczego, kolejne dziwne powiązania między koncernami. Ciekawe jaki to miało cel, bo zarówno mazda jak i alfa, posiadały fajne tylknonapędówki, więc co? Obniżenie kosztów produkcji?
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Wszystkie te nowe auta w klasie niskiej/najniższej jak Corsy to wszystkie wyglądają identycznie jak dla mnie. Przeszczepić znaczki z Corsy na cokolwiek innego i będzie to samo, nikt nie rozpozna. Strasznie wysoko umieszczają teraz przednie światła, albo mi się zdaje. Niedługo na dachu będą reflektory przednie
Łada Kalina ładnie wygląda, widać, że robiona z gustem i nazwałbym ją takim łącznikiem między projektowaniem starszych samochodów, a nowszych z zachowaniem umiaru. Ładnie to wygląda, wersja 3d może ciekawie wyglądać o ile jest przewidziana.
Nowa Fabia - jak dla mnie żadna tam nowość , ale VW już tak ma. Niczym mnie nie zaskakują ich auta, są nudne aż do złości.
XC90 - jak dla mnie front jak w Audi Q7 od grilla w górę. Zderzak w sumie też podobny stylistycznie. Jakby tylko grill pociągnęli do dołu, to centralnie Q7. Tył tradycyjny do Volvo, prawidłowo zachowany styl.
Mazda MX5 - jak dla mnie kot! Rewelacyjnie wygląda. Co generacja to co raz ładniejsza wg mnie. Od tych brzydkich "żab" z otwieranymi światłami po to co tutaj widzimy. Bomba! Jakby mnie było stać to brałbym nówkę salonówkę
#Fador - niedługo wszystkie auta będą wygląda jak te mixy z Chin tam robią auta np z przodem jak bmw, a tył dobierają np od Volvo itp