[ Dodano: 2011-05-11, 21:01 ]
sorry panowie, zwykle staram się bywać na spotach ale szykuje mi się niezły sajgon w przyszłym tygodniu i niestety muszę się wypisać...
1. Dylan
2. robert0217
3. Maniek
4. wiwi
5. czarna
6. Misiek
7. Hranek
8. Kampi

macieekg napisał(a):sorry panowie,

Tomi napisał(a):Mnie też jednak nie będzie

Terminus napisał(a):U was jest super, tylko 80km w jedną. Stronę niestety.
macieekg napisał(a):sorry panowie, zwykle staram się bywać na spotach ale szykuje mi się niezły sajgon w przyszłym tygodniu i niestety muszę się wypisać...
Tomi napisał(a):mnie też jednak nie będzie
Fito1989"Ludziska jak w sobotę (jutro) nie będę miał co robić tzn praca nie wypali to mogę wpaść do was tylko gdzie dokładniej będziecie ? Prosił bym o jakąś mapkę gdzie dokładnie spotkanie będzie to do was podjadę[/quote][quote="Piwor napisał(a):Nie ma większej mapki niż ta, na pierwszej stronie?

Dylan w innym temacie spotu napisał(a):Trasa 7 -> Trasa 85 przez dwa mosty -> za drugim mostem na rondzie w lewo w Chłodna -> na następnym skrzyżowaniu w lewo w Obwodowa -> na końcu tej ulicy wyznaczyliśmy miejsce spotkania.
Dylan w innym temacie spotu napisał(a):dla tych ktorzy nie byli taki maly zarys jak cos to posluze jako pilot przez telefon 663 201 663 znajdziemy sie napewno:-)

Kampi napisał(a):Kurde bo Wam Colty na gaz poprzerabiam

Terminus napisał(a):Kampi napisał(a):Kurde bo Wam Colty na gaz poprzerabiam
Żeby ten mivec w CZcie się dał i nie zdychał od tego....

To ktoś tam będzie? wiwi?

macieekg napisał(a):Ostatnio na spocie ja byłem i prawie nikogo nie było to teraz dla odmiany mnie nie będzie

akurat odległość to dla mnie nie problem. W niedzielę dałbym radę przyjechać, ale nie wiem czy przekładanie w ostatniej chwili to dobry pomysł.Kampi napisał(a):Ja rozumiem że benzyna droga, no ale bez przesady.

Kampi napisał(a):Kurde bo Wam Colty na gaz poprzerabiam

A ja tak bez colta?
Dylan napisał(a):Trzeba było mówić o przeniesieniu na niedziele wcześniej

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość