Xiao7 napisał(a):Przy okazji chciałem zauważyć że to będzie 40... "rocznicowy" spot
40 coltów na 40 spot
Xiao7 napisał(a):Przy okazji chciałem zauważyć że to będzie 40... "rocznicowy" spot

macieekg napisał(a):40 coltów na 40 spot![]()
![]()
takim hasłem go zareklamujmy

JayChyl napisał(a):Bemowo? No jasne że się piszęTylko pachołki weź proszę Kampi
DED napisał(a):jak sie cos zmieni to.. zmienie

Kampi napisał(a):JayChyl napisał(a):Bemowo? No jasne że się piszęTylko pachołki weź proszę Kampi
Z tym to akurat nie problem, tylko żeby Coltmanicy większą grupą się ogarnęliDED napisał(a):jak sie cos zmieni to.. zmienie
No to u mnie się trochę zmieniło z racji tego że w ostatni weekend września świętuje z braciszkiem jego urodziny oraz imieniny.
18 września (sobota godz. 16) - Kampi, Tomi, wiwi, macieekg, misiekwwl, Terminus , pszwar12, Xiao7, Agusia, miniwrog, ...
19 września (niedziela godz. 16) - Kampi, Tomi, wiwi, misiekwwl, miniwrog, ...
25 września (sobota godz. 16) - Tomi, Kuczan, misiekwwl, Terminus, pszwar12,DED Xiao7, ...
26 września (niedziela godz. 16) - Tomi,Kuczan, misiekwwl, rafalbula, pszwar12,DED, ...

ZetU napisał(a):18 września (sobota godz. 16) - Kampi, Tomi, wiwi, macieekg, misiekwwl, Terminus , pszwar12, Xiao7, Agusia, miniwrog, krotka, emisłodka, ... (12 osób)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości