Ja się melduję, chociaż w domu bylem już o 12:30 Niestety w sobotę zatrułem się żarciem w Radomiu i nie mogłem się z Wami bawić w sobotę i dziś postanowiłem szybciej się zwinąć bo czułem się fatalnie.
Mimo tego w piątek i przez pół soboty bawiłem się z Wami świetnie i fajnie było poznać mnóstwo nowych twarzy które do tej pory ukrywały się pod nickami.
Chciałem też w tym miejscu gorąco podziękować użytkownikowi kamil0810 za pomoc przy usunięciu awarii na torze co pozwoliło kontynuować zabawę na torze oraz normalnie dalej jeździć. Podziękowania kieruje też kolegom Sirobur i peemes którzy zamiast jeździć poświęcili czas na zdobycie części.
Na koniec dziękuje Wam wszystkim bo atmosfera na zlocie była naprawdę super mam nadzieję że za rok się wszyscy zobaczymy. Oczywiście największe podziękowania należą się organizatorom wiwi, DED bez Was nic by się nie odbyło, paweła za cały dzień pełen wrażeń na torze.
Trasa super, autostrada średnia prędkość 120km/h.. oraz rekordzik mój tym autem to 190km/h [tylko przez chwilę].. W sumie myśląć to czy jechaliśmy normalnymi drogami czy A2 to ten sam czas... Bo w Łodzi się trochę zgubiliśmy i też jest jakiś śmieszny objazd.. :/
Dziekuję wszystkim za super zajebistego zlota[tak wiem że nie należy przeklinać, ale łagodniej nie idzie tego napisać..], jak zwykle atmosfera zlotu była super mega..dobra..
Podziekowania dla WIWI i DEDa za organizacje całego zlotu, oraz dla paweli którego widziałem może 2h.. Ale wiem chłopie ile cię kosztowało też załatwienie tego całego toru..
zlot był porostu super bardzo się ciesze, że mogłam poznać tylu super ludzi i spedzić z wami ten super weekend. z chęcią wróciła bym tam już teraz zaraz bo było naprawdę fenomenalnie
DED i Wiwi dzięki za zorganizowanie tej imprezy i naprawdę wielki szacun za trud który w to włożyliście buziaki dla wszystkich:-*
Dzień dobry, po spokojnej jeździe połączonej z obiadkami, zakupkami i innymi przystankami meldujemy się w domu cali i zdrowi.
Z tego miejsca pragnę podziękować:
Wiwi oraz Dedowi - za organizację. Cud mniód i orzeszki, niedociągnięć niewiele; Pani Fruu, Wiewiórze, Fruu, Traworowi, Rafalbuli i Grabiemu - za kąpiel i kupę śmiechu w sobotnią noc i poranek; Hercowi za wspólną noc Terminusowi za sesję Qbatczowi za wycieczkę po ban(d)anki i duże zużycie taśmy klejącej. Ani Qbatczowej za cycki Madzi Bastkowej69 za obrączkę - oddam na najbliższym spocie albo wyślę pocztą. Krutkiemu za brak przelewu za naprawę tłumika. Miśkowiwwl za podrapaną nogę i ubłoconą koszulkę. Wszystkim, którzy głosowali na mnie i Tamagocchi w konkursach za głosy - jesteście kochani i jest mi bardzo, bardzo miło. Wszystkim Coltmaniakom za atmoferę, rozmowy, tańce i ogólny wypas przez 3 dni.
Jeżeli kogoś pominąłem przy podziękowaniach, lub w jakikolwiek inny sposób uraziłem - TRUDNO
Ja tyz juz przyjechac do domu i nawet mniej wiecej juz ogarniety jestem.
Oczywiscie podziekowania dla organizatorow Nie wiem jak było na poprzednich zlotach ale dla mnie ten to było MISTRZOSTWO! Dla taplajacych sie było.. Dzieki wszystkim za dojazd jak i powrot ze zlotu.
A no i Herc biedaku trzymam kciuki zebys sie szybko otrząsnął z dawki emocji jaka ci zaserwowała "kolezanka" z dyskoteki (nie dałeś sobie zabrac piwa)
fruu wraz ze swoją Panią fruu również meldują powrót beż problemów. Wielkie podziękowanie dla Wiewióry... bo to w sumie dzięki niej wybraliśmy się na ten zlot. Równie wielkie podziękowania dla Wiwi i Ded'a, który nie był Ded'em. Bo co to za Ded, który nie pije? Oddzielne podziękowania dla Trzech przepięknych kobiet i ich facetów za tą piątkową noc i sobotni poranek. To zostanie w pamięci na długo Dziękujemy też wspólnie Wszystkim uczestnikom zlotu, za miło spędzony czas.
Ja dziękuje organizatorom za zlot. Każdemu kto w nim uczestniczył z kim miałem okazje porozmawiać oraz tym co mnie bronili przed kobietą na głodzie piwnym .
Za rok widzimy się ale myślę że w większym gronie.
ps.Nie wymieniam każdego komu dziękuje bo lista by była bardzo długaaaaaaaaaaaaaa.
A i ja odmeldowuję się. Wrażenia? Aż troche brak mi słów. Wszystko przerosło moje oczekiwania świetnie było po prostu. Wiadomo że dla organizatorów największe brawa.. i wielki szacun! Bo ogarnięcie tylu nieokrzesanych Coltmaniaków to nie jest łatwa sprawa a zrobiliście to z klasą! pozdrowienia z Piaseczna! :]
No i dotarliśmy cali i zdrowi: START 14:00 META: 21:15. Warto było kochani spotkać się z Wami w tych jakże szacownych warunkach flory a być może i fauny Chcielibyśmy serdecznie podziękować DED'owi oraz WIWI za organizację i wysiłek włożony w tą wspaniałą imprezę - niech Bóg Wam w euro wynagrodzi Ponadto chcielibyśmy podziękować: Koyocikowi: za ADHD a nawet FULL HD skumulowane jakże intensywnie na cycochach oraz za doping przy "tuningu" wydechu - bez Ciebie nie dałbym rady Krutkiemu88: za nie narzekanie na 10 centymetrowe "ćmy" Terminusowi: za zdjęcia oraz poranne dywagacje przy oknie Kasi Koyocikowej: że nie zabiła mnie "bufetem" przy pożegnaniu Realistce: za pomoc przy teleportacji zdjęć Traworowi i Cichemu: za wspólne tańce, hulanki i nocne swawole PS. Nie taki Cichy cichy jak go zwą no i Hercowi: za powrotną eskortę
Oraz całej reszcie coltowej ekipy za przesympatyczny weekend! Do zobaczenia na następnym zlocie !!!!POKAŻ CYCKI!!!!
A i ja się dokulałem do domu. Moje cycki dostarczyłem też bezpiecznie na wieś i zostawiłem na tygodniowy wypoczynek z dzieckiem, a sam niestety od jutra wracam do rzeczywistości czyli do roboty. Przynajmniej po drodze przeczyściłem wydech w Colcie bo realistki już nie wiozłem, a przecież czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
Dołączam się do podziękowań wszystkich po kolei powyżej. Nie będę wymieniał nikogo z imienia bo kto się natrudził czy też pomógł zorganizować ten zlot ten wie najlepiej, że każda praca wydaje się z boku prosta i łatwa aż do momentu kiedy sami się za nią nie musimy zabrać. Wtedy to już nie jest takie łatwe....
Jak tak sobie siedzę teraz sam w domku to się zastanawiam. Do kogo będę przez najbliższy tydzień wołał : "POKAŻ CYCKI !"
Dojechałem wcześniej bo koło 20:00 ale teraz pisze bo padałem z nóg.. dzięki za wszystko, wspaniałą organizację, atmosferę, ludzi i wrażenia oraz ładną eskortę z wrażeniami Grabiemu i Bastkowi69 !!!!!!!!!!!!!!POKAŻ CYCKI!!!!!!!!!!!
Serducho dla Was :*
Jesteśmy ludźmi z pasją i nie ma takiej opcji żeby zapał nasz miał zgasnąć
ja dojechałem do domu około 20:30 po spokojnej podróży i korku na wjeździe do Wawy. Podziękowania kieruję do wszystkich bo całe towarzystwo stworzyło taką atmosferę, że nie chciało mi się wracać Wyróżnię jednak Organizatorów, którzy stracili przy ogarnianiu tego wszystkiego mnóstwo czasu, energii i zdrowia (głównie psychicznego). DZIĘKI WAM WIELKIE!!! <przytul> No i takie małe osobiste podziękowania za wspólną podróż w tamtą stronę dla K4G3a a za drogę powrotną Emisłodkiej A Kamilowi i Pa(u)linie za przeszpiegi na drodze
a od rana w głowie krąży mi jedno pytanie: Gdzie jest ta cholerna keja Nie mogę pozbyć się tej melodii mimo, że słucham radia!! <muza>
na Coltmanii jakoś od połowy 2009... Tęskni za Coltem od 2012...
Hej! W pierwszych słowach chylę czółko przed Organizatorami. Wiwi (wracaj do zdrowia dziewczynko!), DED dobra, cholernie ciężka robota!!!!
My dotarli po 20-ej jakoś...chyba...z tego co kojarzę Zlot jak zawsze pełen wzruszeń i szaleństwa totalnego Bardzo się cieszę, że mogłam zobaczyć starych wyjadaczy i nowe ryjki. Ekipie z jeziora Swiecie, że mnie nie zamordowała dziękuję (zarejestruj się wreszcie Kobieto!!!!!!) Herc, kurtki Ci nie oddam nie licz na to
My w domu od wczoraj powrót spokojny choć strasznie ciasno było pod koniec . Podziękowania dla wiwi i deda za organizację zlotu spisali się na 6 i dla wszystkich obecnych na zlocie za miła atmosferę